Ma, nosi to na servis... Ovo što spominješ su sigurno nuspojave za popravak, odnosno servis...
Ljudi trebam pomoć. Nešto mi se događa s mobitelom (samsung sgh e800). Naime, ponekad mi se razliju boje po ekranu ili mi se ekran podijeli na 2 ili čak 4 dijela ili mi ostaje odraz zadnjeg poziva na ekranu ili mi se čak i slika ekrana okrene za 180 stupnjeva. Kamera mi također ima sjene. Da li netko zna, može li se negdje spustiti nova verzija softwarea, ako je uopće problem u tome.
Ma, nosi to na servis... Ovo što spominješ su sigurno nuspojave za popravak, odnosno servis...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 23-06-2006 u 13:35
Rekao bih da ti je otišao flat kabel, makar nisam 100% siguran ak veliš da ti se slika okreće, razlijevaju boje...inače, ako ode flat, onda ti je ekran dosta svijetliji nego inače, kamera ne radi ili ima plave točkice kada slikaš i slično. Najbolje da odneseš nekome na procjenu kvara, pa neka ti kaže o čemu se radi i koliko košta...velim, najvjerojatnije se radi o flat kabelu, a cijena popravka ti je u Europatradeu oko 1000kn i tamo se ne isplati popravljati...također, ako imaš nekog tko to radi na crno i znaš da ima oriđiđi flat kabel (a ne neki no name), može ti srediti mob za nekih 300-400kn...
Bom Chicka WahWah
To je 100% flat kabel... znam jer radim to... ali..nije mi jasno... to se ne naplaćuje 300-400kn, toliko se naplaćuje e700 kojeg treba mrdat s puhalicom i lemilicom...
ja konkretno ovog radim za 140 - 180 kn (ovisno o mušteriji)...ali nikako preko 200..
Pozdrav!
flat ti je otisao 100%, to je jako cesta pojava na tom modelu, ja neznam gotovo nikoga kojme je taj mobitel izdrzao dulje od godinu i pol, popravak na crno ti je 150kn
100kn ti je flat i zavisi kolko će ti ljudi uzet za ruke,najbolje da ga sam promjeniš nije baš problem ako se kužiš barem malo.
Bookmarks