O čemu točno govoriš?
O ovome možda?
memorija sa tim U3 od 512 MB kosta npr.300Kn
memorija bez U3 od 1 GB kosta 300Kn
Mozeli se ikako koristiti ti programi na obicnoj flash memoriji???
Ako ko zna svaka mu cast...![]()
O čemu točno govoriš?
O ovome možda?
upravo o tome. To je fakat cool stvar!!! Ima raznih programa koje mozespokrecati, cak mozes i imati antivirus na privjesku...Izvorno postao sms freak
![]()
ne kužim... pa kaj e nemre i na obični usb flash istalirati program? ili čak windowsi ak su dosta veliki... ja mislim da se more...Izvorno postao shiljak
![]()
daj mi neko pojasni ja to ništa ne kužim
ne znaš za ove stvari?Izvorno postao shiljak
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24031
Pi.eS. USB memorija od 2 GB košta 357,25 kn
http://kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=35
Zadnji uredio sms freak : 25-06-2006 u 23:37 Razlog: bad link
da,drastično ima pada cjena...konačno da smo i to dočekali ...sada su naredu kapaciteti manjih diskova
ja sam uzeo ovo u vemili za 250kn (1gb) prije mjesec-dva,debljina mu je poput memorijske kartice pa mi stoji u novčaniku
btw.link ti nije dobar ,.. http://kvark.hr/index.cgi?menu_id=58&product_id=4628
može meni neko objasniti o čemu se radi?! kakva je razlika od običnih usb flash memorija?
Da,baš,šta je to U3?
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ccc. otidjite na njihovu stranicu pa cete vidjeti (ima i video klip) pa ako znate malo engleski skontacete. Radi se o obicnoj flash memoriji koja sadrzi raznih programa (imas na video klipu, zena sve objasnila). Ti ubacis u neki racunar USB privjesak i iskoci ti (valjda) jedan meni(izbornik) kao kad pritisnes "start" dugme na PC-u, i tu ti se nalaze programcici npr.tekstualni,internet explorer,antivirus...vjerovatno ti dodju neki kad kupis privjesak a mozes ostale kupiti na njihovoj stranici...Znaci ti svi programi koji dodju nemaju instalaciju i pokrecu se sa flash memorije!!!Znaci nemozes na obicnom privjesku to raditi nego koji podrzava to (taj njihov software).To se radi samo o software-u pa zato sam i postavio ovu temu...Ako pokusate instalirati na nekom obicnom privjesku,cim pokrenete instalaciju pojaviće vam se poruka da ubacite U3 privjesak...
al otprilike sve to isto ima i u portabilnom dijelu programa, također imaš izbornik, možeš postavit tonu n jih, prvo su bili hit portabilni firefox i thunderbird, a danas ih imaš miljiardu. i naravno, nema instalacije, samo se raspakiraju na usb disk. pogledaj si onaj link gore koji sam stavio, i ne treba ti nikakav U3 flash, nego najobičniji USB memory stick, uz preporuku što veći, po mogučnosti od 1 GB i više, jer portabilnih programa ima jako puno.
malo glupo...Izvorno postao zerobravo
Što je glupo?
a čeke taj u3 je onda samo program koji se stavi u flash usb ili kaj? ko neki mali os (samo predođba nemojte me napadat sad) za usb? ne kužim kakva je razlika... samo u tom izborniku?![]()
Taj U3 djeluje zanimljivo, ali opet mislim da to i nije neko full mobilno riješenje. Pa ne može baš puno toga stati na 1, 2 GB usb disk. Mislim, ok što se tiče programa i njihove personalizacije, ali što je sa glazbom, slikama i ostalim stvarima? Što kad ponestane prostora? Nije to baš neko riješenje. Ako hoću mobilno riješenje onda neka bude potpuno mobilno, a ne da taj U3 imam samo za par osnovnih programa koji su mi baš nužni kad idem sa kompjutera na kompjuter. Mislim da je bolje sačekati nešto tipa onih flash diskova od više GB. Sad su već napravili neki laptop sa flash diskom od 30GB, valjda će krenuti i na dalje pa da taj "U3" bude kao neki mali PDA kojeg će se moći spojiti na kompjuter neki i koristiti na principu ovog sadašnjeg U3.
između U3 i običnog usb sticka natrpanog prijenosnim programima nema nikakve razlike osim što obični stick ne podržava autorun.
sučelje i ostalo se da doma sklepati.
baš sam malo pehal i probal nariftat autorun.inf na usb. Može imati custom ikonu i label, ali ne pokreće se niš kad se umetne stick (ala. open=bla.exe)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ubiti ima način. Kad se ušteka stick, odmah iskoči windows autoplay prozor.
sad treba sraditi autorun.inf datoteku:
primjer:
[autorun]
action=Kresni LOL
icon=icon.ico
open=blabla.exe
label=blah
(blabla.exe bi bio meni koji ste napravili za vaš stick (npr sa Autplay Menu Studio, ili s čim got hočete (flash, html)))
rezultat kad upiknete stick:
dok se u my computeru vidi ovo:
ostalo ovisi o vašoj domišljatosti![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks