Svejedno, koliko god ni meni kamera puno ne znači, smatram da je u današnje vrijeme tehnologije i mobitela veliki propost da mobitel takvih performanski i cjenovnog ranga nema kameru...
za E60
Svejedno, koliko god ni meni kamera puno ne znači, smatram da je u današnje vrijeme tehnologije i mobitela veliki propost da mobitel takvih performanski i cjenovnog ranga nema kameru...
za E60
Bom Chicka WahWah
Nema to veze sa tehnologijom, nego je napravljan uglavnom za korporativne korisnike kojima je bolje da nemaju kameru zbog industrijske spijunaze.Izvorno postao PhytoSculpt
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
točno to...ali vjerujem da bude nokia izbacila isti model s kamerom
jedan od boljih symbiana...radio sam s njim i ima satabilan soft..dobra izrada...ALI ne svidja mi se prednji metalni dio koji se JAKO brzo izgrebe i izgleda odvratno !!
a da mob stalno nosim u nekakvoj futroli...bas i nije fora a i nije prakticno
osim toga, programa ima malo a i pitanje je kada ce se pojaviti recimo psiloc ext.profiles i sl.
svi vi koji pikirate na e60...POGLEDAJTE i n72
mob se pojavio u mobisu ALI u beogradu...kod nas dolazi u sedmom mjesecu...
po onome sto sam cuo...PUNO je brzi od n70...i ono sto mi se posebno svijdja..dolazi u CRNOJ boji
a i radi na symb 8 tako da za njega ima JAKO PUNO programa
ne brinite, novi symb. 9.1 NE donosi skoro nista bitno za nas korisnike !
mislim da vrijedi pricekati !!!
RoBee
Evo review E60 by Eldar at last.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-e60-en.shtml
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Evo i drugog dijela reviewa.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks