Nemoguće.Izvorno postao 2fast4you2fast
Najjeftinije ćeš ga naći za 2500kn, al realnija cijena je 2700kn (kao i E61).
Nemoguće.Izvorno postao 2fast4you2fast
Najjeftinije ćeš ga naći za 2500kn, al realnija cijena je 2700kn (kao i E61).
Testis unnus, testis nullus!
to sam viod u oglasniku slobodne dalmacije,nisam zvao jer me ne zanima tako da neznam jeli laznjak ili neIzvorno postao marko6630
ne bi dao 2700 za to,nema šanse...oni stvarno pretjeruju s tim ciframa
A u oglasniku Slobodne zna biti glupih tiskarskih grešaka-npr. čitaš dio za Nokie, i PUF naletiš ne Sony Ericsson T630, pa onda opet Nokije...Izvorno postao 2fast4you2fast
Jednom je pisalo da se prodaje Nokije 8580 (vjerojatno 8850).
Tako za ovu e60, možda su umjesto prve brojke 2 stavili 1...
ja sam zvao niko se nejavlja
Izvorno postao Mobyy
Za to nije kriva Slobodna, nego ljudi koji predaju oglase sa tiskarskim greškama u krive podkategorije.
E60 je vrhunski mobitel, i mislim da vrijedi svake kune. Bar znaš da je OS stabilan, da nema škripavog kliznog mehanizma i sličnih 'dječijih bolesti' razvikanijih modela.
Testis unnus, testis nullus!
da ima dati stabilan os i čvrst je i sve to,ali opet 2700kn...pih.....
Da ima ljudi koji namjerno daju netočan oglas, slažem se. Ali, ne stavljaju oglasivači oglase direktno u oglasnik. Znači, ako se u rubrici Nokia nađe SE, ne vjerujem da je do davatelja oglasa.
E60 mi je zapela za oko otkad sam je malo bolje proanalizirao. Čini mi se dosta solidno napravljen mobitel, koji ima gotovo sve kao n80 (bez kamere), a dosta je jeftiniji.
moby samo ti na n80 zaboravi,škripi,boja ide dole,slike samo solidne,to sev ne opravdava cijenu uređaja od 6000kn,mislim toliko laptop dođe...
Bookmarks