mobitel je po meni vrhunski! ako ti ne treba kamera, odličan stroj, jedan od najmanjih symbiča! najbolje bi ti bilo pogledati po forumima od gsmarene i mobile-reviewa, mislim da ga ovdje još nitko nema
mobitel je po meni vrhunski! ako ti ne treba kamera, odličan stroj, jedan od najmanjih symbiča! najbolje bi ti bilo pogledati po forumima od gsmarene i mobile-reviewa, mislim da ga ovdje još nitko nema
mobitel ti je super ako ti netreba kamera,po meni je jedan od brzih symbiana ima odlican cist ekran samo ti je problem sta nemgu sve aplikacije na njega jer traze digitalni potpis,ja jos nisam nasa niti jednu temu da radi na njemu a ima nekih aplikacija korisnih sta dosta dobro rade,posto ga koristim vec misec dana mogu ti reci da je skroz ok jos niti jednom nije blokao niti usporavao rad,pa ako ti se svida uzmi ga,cak sam vidi da ga ima u oglasu za 1600kn
OPA! Za 1600kn? Mogao bih bocnuti za tu lovu. Ti bokca, dođe jeftinije od polovne 6680!Izvorno postao 2fast4you2fast
![]()
Pazi sta govoris u usporedbi E60 s N6680Izvorno postao Mobyy
![]()
Nemoj se previše nadati takvoj cifri... Vrlo vjerojatno da se radi o lažnjak-oglasu ili pak navlakuši... Prejeftino to djeluje...Izvorno postao Mobyy
Nemoguće.Izvorno postao 2fast4you2fast
Najjeftinije ćeš ga naći za 2500kn, al realnija cijena je 2700kn (kao i E61).
Testis unnus, testis nullus!
to sam viod u oglasniku slobodne dalmacije,nisam zvao jer me ne zanima tako da neznam jeli laznjak ili neIzvorno postao marko6630
ne bi dao 2700 za to,nema šanse...oni stvarno pretjeruju s tim ciframa
A u oglasniku Slobodne zna biti glupih tiskarskih grešaka-npr. čitaš dio za Nokie, i PUF naletiš ne Sony Ericsson T630, pa onda opet Nokije...Izvorno postao 2fast4you2fast
Jednom je pisalo da se prodaje Nokije 8580 (vjerojatno 8850).
Tako za ovu e60, možda su umjesto prve brojke 2 stavili 1...
ja sam zvao niko se nejavlja
Izvorno postao Mobyy
Za to nije kriva Slobodna, nego ljudi koji predaju oglase sa tiskarskim greškama u krive podkategorije.
E60 je vrhunski mobitel, i mislim da vrijedi svake kune. Bar znaš da je OS stabilan, da nema škripavog kliznog mehanizma i sličnih 'dječijih bolesti' razvikanijih modela.
Testis unnus, testis nullus!
da ima dati stabilan os i čvrst je i sve to,ali opet 2700kn...pih.....
Bookmarks