mobitel je po meni vrhunski! ako ti ne treba kamera, odličan stroj, jedan od najmanjih symbiča! najbolje bi ti bilo pogledati po forumima od gsmarene i mobile-reviewa, mislim da ga ovdje još nitko nema
Jel ima netko?
Kakva je? Moze malo vise o njoj?
Procitao sam review na gsmarena, vise manje su je nahvalili, nazalost nema nist o njoj na mobile-review.com, posto su tamo dosta detaljniji.
Mislim svi vise manje samo govore o n80, n91.......ali koliko citam, sve je klimavo, software spor, ima bugova, skupa...ovo ono....
E60 ima sve osim kamere, cvrsta izrada, brz software.
Jel moguce da svi preskacu E60 samo zbog nedostatka te kamere?
Uglavnom, ako netko ima, molio bih neka iskustva iz prve ruke...
Hvala i pozdrav
mobitel je po meni vrhunski! ako ti ne treba kamera, odličan stroj, jedan od najmanjih symbiča! najbolje bi ti bilo pogledati po forumima od gsmarene i mobile-reviewa, mislim da ga ovdje još nitko nema
mobitel ti je super ako ti netreba kamera,po meni je jedan od brzih symbiana ima odlican cist ekran samo ti je problem sta nemgu sve aplikacije na njega jer traze digitalni potpis,ja jos nisam nasa niti jednu temu da radi na njemu a ima nekih aplikacija korisnih sta dosta dobro rade,posto ga koristim vec misec dana mogu ti reci da je skroz ok jos niti jednom nije blokao niti usporavao rad,pa ako ti se svida uzmi ga,cak sam vidi da ga ima u oglasu za 1600kn
OPA! Za 1600kn? Mogao bih bocnuti za tu lovu. Ti bokca, dođe jeftinije od polovne 6680!Izvorno postao 2fast4you2fast
![]()
Pazi sta govoris u usporedbi E60 s N6680Izvorno postao Mobyy
![]()
Nemoj se previše nadati takvoj cifri... Vrlo vjerojatno da se radi o lažnjak-oglasu ili pak navlakuši... Prejeftino to djeluje...Izvorno postao Mobyy
Nemoguće.Izvorno postao 2fast4you2fast
Najjeftinije ćeš ga naći za 2500kn, al realnija cijena je 2700kn (kao i E61).
Testis unnus, testis nullus!
to sam viod u oglasniku slobodne dalmacije,nisam zvao jer me ne zanima tako da neznam jeli laznjak ili neIzvorno postao marko6630
ne bi dao 2700 za to,nema šanse...oni stvarno pretjeruju s tim ciframa
A u oglasniku Slobodne zna biti glupih tiskarskih grešaka-npr. čitaš dio za Nokie, i PUF naletiš ne Sony Ericsson T630, pa onda opet Nokije...Izvorno postao 2fast4you2fast
Jednom je pisalo da se prodaje Nokije 8580 (vjerojatno 8850).
Tako za ovu e60, možda su umjesto prve brojke 2 stavili 1...
ja sam zvao niko se nejavlja
Izvorno postao Mobyy
Za to nije kriva Slobodna, nego ljudi koji predaju oglase sa tiskarskim greškama u krive podkategorije.
E60 je vrhunski mobitel, i mislim da vrijedi svake kune. Bar znaš da je OS stabilan, da nema škripavog kliznog mehanizma i sličnih 'dječijih bolesti' razvikanijih modela.
da ima dati stabilan os i čvrst je i sve to,ali opet 2700kn...pih.....
Da ima ljudi koji namjerno daju netočan oglas, slažem se. Ali, ne stavljaju oglasivači oglase direktno u oglasnik. Znači, ako se u rubrici Nokia nađe SE, ne vjerujem da je do davatelja oglasa.
E60 mi je zapela za oko otkad sam je malo bolje proanalizirao. Čini mi se dosta solidno napravljen mobitel, koji ima gotovo sve kao n80 (bez kamere), a dosta je jeftiniji.
moby samo ti na n80 zaboravi,škripi,boja ide dole,slike samo solidne,to sev ne opravdava cijenu uređaja od 6000kn,mislim toliko laptop dođe...
Ja sam si razbijao glavu izmedju N80 i N91, definitivno vrhunski mobiteli....ali koliko citam nazalost samo na papiru...
Sto sam vise citao vise je sve padalo u vodu, losi klizni mehanizmi, sve je klimavo, dosta bugova sa softwareom (iako vjerujem da ce se to ispraviti kad novi izadje), sporost....a cijenu necu ni spominjati...+ tipkovinica mi se cini mala, neznam kako uopce tipkati na tome
I onda sam slucajno naletio na E60, ima sve isto kao N80 osim kamere, jako dobro napravljen, brz, stabilan...kazu da je display vrhunski (jel istina?)..a cijena jos nek padne na nekih 2300 pa bih ga mogao i uzeti...
Ako jos netko slucajno zna koliko je maximalno prosiriva, tj jel ima uopce u ponudi RSMMC od 2gb?
Neznam, sve vuce na E60......ali samo se treba odreci kamere![]()
E kad bi samo N91 sa svim svojim specifikacijama bio u kucistu i sa softverom E60 nebi bilo niti malo dileme....
nemoras se odreci kamere imaju u ponudi kupiti kameru samo ti je 1.3mpxIzvorno postao herci
imao sam jucer n91 u rukama nekih par sati. gumbi su mali,ali bas je ugodno pisati poruke njima. istina je to ta mob nekada malo zasteka,ali njegova brzina bi se mogla usporediti sa nokiom 6630,tu su negdje. mob je podosta velik,glomazan i dosta tezak. kamera me je razocarala. usporedio sam k750i i n91 i mogu reci da k750 ima bolju kameru. ona vratasca nisu toliko klimava koliko svi pricaju(oni koji nisu imal mob u rukama). isto tako jaci je zvucnik na k750i.
sve u svemu n91 je dobar mob za one koji zele novu verziju symbiana,4gb memorije,kolko tolko dobre kamere i koji imaju novaca![]()
Od jucer vlasnik E60!
Prvi momenat kad sam ga uzeo u ruke bio sam odusevljen njegovoj cvrstosti i solidnoj izradi.
Display je fantastican!!![]()
Software je izuzetno brz te tastatura nevjerojatna (nikad bolja).
Bez ikakvog problema sam se spojio na internet (WLAN) te surfao, bateriju napunio jucer uvecer te do sada nije nestala ni jedna crtica uz mnogo podesavanja i drugih postavki...
Prvi tren se mozda cini malo velik ali se covjek navikne.., problem ce biti sa adekvatnom torbicom jer ga po dzepovima necu nositi a vezica nije bas za taj mob....
Ako tko ima kojih pitanja cu s veseljem pomoci....
Ah da , platio sam je 2.800kn! (mobis garancija).
Svejedno, koliko god ni meni kamera puno ne znači, smatram da je u današnje vrijeme tehnologije i mobitela veliki propost da mobitel takvih performanski i cjenovnog ranga nema kameru...
za E60
Bom Chicka WahWah
Nema to veze sa tehnologijom, nego je napravljan uglavnom za korporativne korisnike kojima je bolje da nemaju kameru zbog industrijske spijunaze.Izvorno postao PhytoSculpt
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao rospaya
točno to...ali vjerujem da bude nokia izbacila isti model s kamerom
jedan od boljih symbiana...radio sam s njim i ima satabilan soft..dobra izrada...ALI ne svidja mi se prednji metalni dio koji se JAKO brzo izgrebe i izgleda odvratno !!
a da mob stalno nosim u nekakvoj futroli...bas i nije fora a i nije prakticno
osim toga, programa ima malo a i pitanje je kada ce se pojaviti recimo psiloc ext.profiles i sl.
svi vi koji pikirate na e60...POGLEDAJTE i n72
mob se pojavio u mobisu ALI u beogradu...kod nas dolazi u sedmom mjesecu...
po onome sto sam cuo...PUNO je brzi od n70...i ono sto mi se posebno svijdja..dolazi u CRNOJ boji
a i radi na symb 8 tako da za njega ima JAKO PUNO programa
ne brinite, novi symb. 9.1 NE donosi skoro nista bitno za nas korisnike !
mislim da vrijedi pricekati !!!
RoBee
Evo review E60 by Eldar at last.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-e60-en.shtml
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Evo i drugog dijela reviewa.
Bookmarks