Pa di bas HP printer??Zar on nema najskuplje boje?Mozda bi bilo bolje rijesenje neki jeftiniji Canon ili Epson
Recimo Canon PIXMA iP1600, inkjet
Pa di bas HP printer??Zar on nema najskuplje boje?Mozda bi bilo bolje rijesenje neki jeftiniji Canon ili Epson
Recimo Canon PIXMA iP1600, inkjet
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ovaj HP nema skupe boje...![]()
odlucio sam kupit malo bolji printer tj. epson stylus photo r245:
Cuo sam da se kod epsonovih printera brzo osusi boja. Jel to istina???
Mislim da ne.Kod Canona se zna zasuti glava, pa te popravak (zamjena ) kosta vise nego da kupis novi printer.
nikad mi se ovo nije dogodilo a imao sam canona koji je isprintao tonu knjiga, tako da za ovo ne znam..... al moguće je, sve ima svoje mane i prednosti.Izvorno postao RAUL
Ovaj epson, kao i svi novi nema tako brzo sušenje boja...
zamjenski cartridgei svi koštaju zajedno 100 kn i dobivaš ogroman kapacitet boje ( 16 Ml + 16 Ml + 16 Ml + 16 Ml CMYB)
tak da ono... naprintat češ se...
a kad bi smo govorili da se nekome zaglavio epson, taj bi rekao da je imao printer po 300 kn...
mislim oni C40 i taka serija su najlošija...
koliko para toliko muzike....
jel se zamjenska brze susi od orginalne boje?Izvorno postao Krompirko
U cemu je razlika (osim u cijeni)????
Bas zato sto je puno printao nije ti se desilo![]()
a ako se boja na glavi osusi jel ikako moguce zamjeniti samo glavu??
dobro si ćuo, 2 su mi crkla na taj način, mana im je što je glava na onoj šipki, i ako ga redovito ne koristiš, obavezno moraš propustit koji papir kroz tjedan dana, inače se skori boja na glavi i nemoš više ništa nego bacit i kupit novi. al zato je i cartrige(obadva) jeftiniji od recimo hp-a koji ako se se to dogodi, ima glavu na cartrigeu, samo zamjeniš novi, i printaj dalje. sve ima svoju cijenu, zato sam ja kupio hp laser, i nema tih problema. u tu svrhu(ink jet pisača) best buy bi dao canonu - glava na cartrigeu, jeftine zamjenske, jeftine orginal boje, tihi i bri rad, uz sve to i ekonomičan.Izvorno postao Black_Hawk
Bookmarks