Na monitoru je čvrsti spoj (nema mogućnosti odvajanja kabla) a nisam niš posebno natezo taj kabl!Izvorno postao fly_nan
Provjerio sam iznutra sve uredno stoji!
Ma i ja opako sumljam u kabl morati ću njega da malo bolje prekontroliram!
Na monitoru je čvrsti spoj (nema mogućnosti odvajanja kabla) a nisam niš posebno natezo taj kabl!Izvorno postao fly_nan
Provjerio sam iznutra sve uredno stoji!
Ma i ja opako sumljam u kabl morati ću njega da malo bolje prekontroliram!
Spoji drugi monitor na svoj komp ili svoj monitor na drugi komp pa vidi šta će bit. Također zamjeni i napajanje, ak nije do monitora.
Stavio ja ventilator 80mm koji puše u grafičku i crte nestale!!!
Zaključak: pregrijavala se grafička!![]()
Zadnji uredio kurbaos : 28-06-2006 u 12:18
imam i ja jedan problem. Slika mi se muti, slova postaju teze citljiva (vide se ali kao zamucena malo). I prije negdje mjesec dana je monitor "titrao". Onako malo na sekundu se smanji sa svake strane na centimetar i odma se vrati. Jel to problem u grafickoj ili monitoru?
iPhone 5s 16 GB
moze bit monitor, probaj stavit drugu grafiku ili monitor...pa ces vidjetIzvorno postao imatic
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
...mislim da je veća šansa da je do monitora...sad ti ostaje da isprobaš...Izvorno postao imatic
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nabavio sam graficku jednu pa cu probati, javim rezultat
iPhone 5s 16 GB
nije graficka, isto su slova zamucena i sa ovom drugom. E sad ja sumnjam na 3 stvari.
1. monitor, 2. mozda kabel od monitora i 3. mozda je na maticnoj onaj utor u koji se spaja graficka
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks