Ma znam, imam ga instaliranog, samo kaj nema instalcijskog file-a tj. nemam što instalirati na karticu jer nije sys od tom tom programama, nego su folderi prekopirani s kartice na koju je već instaliran program. Poigrat ću se još s tim pa se javim ako uspijem, da više ne davim jer sam si sam dosadan s tim već.Izvorno postao andrija
Ako netko ima A925 i želi instalirati tom tom evo uputstava koja sam dobio i uspio na temelju toga instalirati. Ukratko, potreban je qfile manager pomoću kojeg postaju dostupni inače nevidljivi sistemski fileovi tako da se mapa system s kartice iskopira u system na c: a ostalo ostaje na mem. kartici.
Cijeli tekst:
- Maps are put on the root of the memory card with the map name followed by the word -Map like
\Scandinavia-Map\
\Great_Britain_Plus-Map\
...
- Known buggs
a) Voice direction does not work properly on A925
- You need some special file copying program for the A925 like QFILEMAN or SMan
Here is the step by step guide: (c: = Internal memory, d: = Memory card)
1) Copy the following maps to your memory card (using a card reader)
licences to \licences
ttmobile to \system\apps\ttmobile
ttnavcontacts to \system\apps\ttnavcontacts
tomtom to \tomtom
voices to \voices
2) Insert the card in the phone and start the phone
3) Start the file copying program on the A925 (QFILEMAN, SMan, ...)
Copy ttmobile and ttnavcontacts from d:\system\apps to c:\system\apps
4) Now you should have the "TomTom MOBILE" on your program list just start it and go
Sad još trebam posudit SD od 256MB da vidim hoće li radit, ukoliko prije ne prodam/zamijenim mob jer mi treba za tatu(njemu ne odgovara symbian hoće obični). Uglavnom, tom tom traži kartu i ne nudi prije toga druge opcije tako da nisam mogao isprobati da li funkcionira. Ako netko ima neku manju kartu od par megabajta da mi stane na SD 32MB, ako ne javim ukoliko uspijem posudit od nekog pa stavim kartu ist europe gore, zanima me hoće li radit sa internim gps-om ili ne.
U Bug-u je bio test gps uređaja i hp pocket pc ima također agps - piše da mu služi samo za skidanje pozicija satelita tako da ih kraće traži,ne piše da je uvjet spajanje na net tj. da stalno komunicira sa serverom. Ako je i kod A925 isti slučaj trebao bi "teoretski" fukcionirati agps.

Odgovori uz citat
Bookmarks