Hvala fliponja. To bi moralo radit na A925![]()
A sad ću bit još malo dosadan: ako može objašnjenje kako to instalirat.Naime, nije sys instalacijski file nego ima nekoliko foldera - pretpostavaljam da su to folderi kopirani s kartice moba na kojem je tom tom instaliran. Samo treba ubacit na pravo mjesto da mob prepozna. Folderi su:system,licences,tom tom, voices te schemes,raster i itn(ova zadnja tri su mislim od mapa jer sam uspio pronaći u međuvremenu neku verziju za uiq symbian koja bi mogla odgovarati za a925 i nema ta tri filea, nakon toga vidio sam da je uploadan file - taj mora odgovarat ako je bio na 1000.
Uz to su priložene upute na talijanskom koje sam dao frendici da mi prevede i evo prijevoda:
Instalirajte u nopEX. Umetnite tf u čitač mmc-a. S pc-a kopirajte sve unutarnje mape "roota od mmc-a" , sve osim mape sustava (sistema).
Ovu posljednju ćete morati kopirati na unutrašnjost mape nopEX sustava. Ponovno umetnite tf u mobitel i igra je gotova.
Problem je u tome što ne razumijem što se misli pod instalirajte u nopex kad nemam njegovu nikakvu mapu na kartici(a imam instaliran nopex na mobu). Kužim da treba sve osim system foldera iskopirat na karticu ali kuda ubacit taj system folder.

Odgovori uz citat
Bookmarks