Hvala fliponja. To bi moralo radit na A925

A sad ću bit još malo dosadan: ako može objašnjenje kako to instalirat.Naime, nije sys instalacijski file nego ima nekoliko foldera - pretpostavaljam da su to folderi kopirani s kartice moba na kojem je tom tom instaliran. Samo treba ubacit na pravo mjesto da mob prepozna. Folderi su:system,licences,tom tom, voices te schemes,raster i itn(ova zadnja tri su mislim od mapa jer sam uspio pronaći u međuvremenu neku verziju za uiq symbian koja bi mogla odgovarati za a925 i nema ta tri filea, nakon toga vidio sam da je uploadan file - taj mora odgovarat ako je bio na 1000.

Uz to su priložene upute na talijanskom koje sam dao frendici da mi prevede i evo prijevoda:
Instalirajte u nopEX. Umetnite tf u čitač mmc-a. S pc-a kopirajte sve unutarnje mape "roota od mmc-a" , sve osim mape sustava (sistema).
Ovu posljednju ćete morati kopirati na unutrašnjost mape nopEX sustava. Ponovno umetnite tf u mobitel i igra je gotova.

Problem je u tome što ne razumijem što se misli pod instalirajte u nopex kad nemam njegovu nikakvu mapu na kartici(a imam instaliran nopex na mobu). Kužim da treba sve osim system foldera iskopirat na karticu ali kuda ubacit taj system folder.