imas ga za skinut na netu besplatno.
link ti je tu na cafemobilu kod nokiinih simbiana.
naslov teme je gps na n seriji ili tako nesto pa jednostavno skines
imas ga za skinut na netu besplatno.
link ti je tu na cafemobilu kod nokiinih simbiana.
naslov teme je gps na n seriji ili tako nesto pa jednostavno skines
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Hvala Antonio 123, jer pokušavao sam sa podešenjima za SEP900 i nisam uspio budući da su opcije za podešavanje drugačije na A925.![]()
Našao sam link za kartu istočne europe. Kad skinem tom tom ako ga uspijem registrirat probat ću nabavit SD karticu od 256MB pa da isprobam kako radi gps na A925.
navodno da postoji za nhGPS
evo ti link tu imas sve
http://www.symbian-mobile.org/index.php?showtopic=791
a evo i za TomTom
http://www.symbian-mobile.org/index.php?showtopic=6037
daj onda napisi kak je islo i kako izgleda taj GPS, jer nisam ziher daje to pravi GPS (mislim da nije preko satelita), nego da je to neki aGPS koji uzima podatke odasiljaca operatera i tako odredjuje tvoju poziciju (mozda sam u krivu ali neka me onda netko ispravi)
ja sam probao na svojoj A780 oba programa i nisu mi radili, sad trazim novi Firmware, pa ce mozda proraditi i meni.
potrazi program po imenu CoPilot
pogledaj i na ovom forumu
www.motorolafans.com
(najjaci forum za Linux-based motorole)
gps se spaja sa satelitom to je onaj pravi gps.
pokazuje mjesto gdje si, pokazuje najbrži put do nekog mjesta i sprema prjeđeni put
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Zar nema a925 neki drugi GPS, odnosno da nema ugrađen GPS receiver (kao benefon esc+) nego podatke dobiva preko GPRS-s?? Već prije sam je mislio kupiti po poprilično povoljnoj cijeni, ali me zbunjivalo ovo..
Moj ESC+ još uvijek radi izvrsno, jedino živcira LCD sa 4 nijanse sive..
Ne a925 ima ugrađeni aGPS - to je interni GPS i funkcionira kao i svaki drugi GPS, spaja se na satelite, pri čemu gprs nema ama baš nikakvu uloguIzvorno postao ::wrangler::
sad da pitam nesto sto ce nekima mozda biti malo cudno, ali.... da li je netko od vas mozda rastavljao svoju A925 i da li je skuzio gdje se nalazi i kako izgleda taj chip za GPS?
ja sam svoj rastavio i nisam uspio naci nista sto bi odgovaralo
dajte napisite koje programe koristite za GPS, di skidate mape i kako to izgleda na mobu, stavite neke screen shotove
da li je netko skinuo TomTom pa da ga posalje na CD-u?
Bookmarks