kolko ti baterija traje
kolko ti baterija traje
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
ako ga puno koristim 1 dan a ovako 2 dana, tebi?
- Red-Gsm.net -
meni ne izdrzi iti jedan dan jer cjelo vrijeme prckam po njemu vidjet cu za tjedan dana kad sve skuzim i kad ga malo pustim na miru.
daj mi preporuci neki program koji je stvarno dobar.
kak ti radi gps
Za kodiranje videa Smart movie converter je odličan. Samo ne treba pretjerivati sa bitratreom jer tada video trza. To je zapravo "paket" koji se sastoji od video playera koji se instalira na mobitel i programa za konvertiranje videozapisa na računalu. Moja preporuka za video maksimalno 96kbps a audio nekoliko puta niži bitrate. Film kodiran u divx solidno izgleda u fulscreenu.
Baterija mi traje dan-dva, ovisno koliko koristim mobitel i to mu je definitvno jedina ozbiljna mana jer prilikom intenzivnije upotrebe moguće je da ne izdrži niti jedan dan.
Vidim da je Antonio 123 spomenuo gps - funkcionira li to i s kojim programom - bila je instalirana neka shareware verzija na njemu ali sam deinstalirao jer nema kartu hrvatske i nije uspio ostvarit vezu sa satelitom(mislio sam iskoristit barem za određivanje brzine kretanja)
za gps kazu da je najbolji program TomTom Mobile ja ga nisam isprobal jer program ima 256 Mb s hrv mapom a ja imam onu mmc od 32 Mb
Da li se može taj Tom Tom Mobile kupiti u Hrvatskoj, za to bi se i isplatilo kupiti karticu od 256 ili 512MB(nisu više tolikoi skupe), ako je gps ugrađen u mobitel solidan i sa tim softwareom funkcionira navigacija dobro. Ako se može naručiti jedino preko interneta, onda ništa - nemam kreditnu karticu.
Vidio sam da wayfinder nudi njihov gps modul koji se na mob spaja preko bluetootha za 99USD,nije strašna cifra(ali je dobavljiv samo narudžbom preko interneta) ali kad već u A925 postoji gps šteta ga je ne iskoristit.
Slao sam mail tvrtki Mireo ali su mi odgovorili da nemaju software koji podržava taj mob(rade za pocket pc).
Antonio123 kažeš da ga nisi isprobao jer nemaš dovoljno veliku karticu, znači li to da ga imaš?
Zadnji uredio blueled : 25-06-2006 u 16:21
imas ga za skinut na netu besplatno.
link ti je tu na cafemobilu kod nokiinih simbiana.
naslov teme je gps na n seriji ili tako nesto pa jednostavno skines
Bookmarks