Ja imam istog odličan je mob, imaš aplikacije na aivanet.com
Mali OT:
@killerdog mogu ti prodati-1000kn
Ja imam istog odličan je mob, imaš aplikacije na aivanet.com
Mali OT:
@killerdog mogu ti prodati-1000kn
- Red-Gsm.net -
kak ti radi bluetooth jer se mozes spojit sa ostalim mobovima jer sam cito da se nece spojit sa svima ja sam ga kupio prekjucer pa neznam jer nisam stigo isprobat
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
...ja sam ga nabavio novog i radi mi normalno.
- Red-Gsm.net -
kolko ti baterija traje
ako ga puno koristim 1 dan a ovako 2 dana, tebi?
- Red-Gsm.net -
meni ne izdrzi iti jedan dan jer cjelo vrijeme prckam po njemu vidjet cu za tjedan dana kad sve skuzim i kad ga malo pustim na miru.
daj mi preporuci neki program koji je stvarno dobar.
kak ti radi gps
Za kodiranje videa Smart movie converter je odličan. Samo ne treba pretjerivati sa bitratreom jer tada video trza. To je zapravo "paket" koji se sastoji od video playera koji se instalira na mobitel i programa za konvertiranje videozapisa na računalu. Moja preporuka za video maksimalno 96kbps a audio nekoliko puta niži bitrate. Film kodiran u divx solidno izgleda u fulscreenu.
Baterija mi traje dan-dva, ovisno koliko koristim mobitel i to mu je definitvno jedina ozbiljna mana jer prilikom intenzivnije upotrebe moguće je da ne izdrži niti jedan dan.
Vidim da je Antonio 123 spomenuo gps - funkcionira li to i s kojim programom - bila je instalirana neka shareware verzija na njemu ali sam deinstalirao jer nema kartu hrvatske i nije uspio ostvarit vezu sa satelitom(mislio sam iskoristit barem za određivanje brzine kretanja)
Bookmarks