Mozda ti je history prekratak? Provjeri postavke...
jos jedan veeeliki problem kod opere*9.01*history.prije sam u trazilicu upisao neku rjec iz naslova neke teme sa forumu i nasla bi se stranica u history a sad ne nalazi!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mozda ti je history prekratak? Provjeri postavke...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ne, nije. naime on pronalazi rijec iz naslova neke web adrese ali sa foruma ne.dakle, npr ako u naslovu neke web stranice i topicu sa foruma stoji rijec mobitel, history pronalazi web stranicu a forum ne
Ja sam se večeras ponovno prebacio na stardu, dobru Operu koju sam koristio do prije pola godine... Nešto mi je FF počeo zaštekavati i silno me je izluđivao... Ova devetka mi se skroz sviđa... Nije preteška i sasvim je brza... :twothumbsup:
@killa - u koju tražilicu? im confused![]()
@friš - "Another soul saved"![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa operin history ima search... upises kljucnu rijec pa nadje.Izvorno postao V3rt!g(o)
no, evo pisem da kazem kako je to rijeseno u 9.02 i sada ja opet sretan![]()
dali jos netko ima problema sa slanjem sms sa vipa preko opere?
http://www.vip.hr/sp/d_sendSMS?
kaze The URL was redirected to http://www.vip.hr/sp/index. Please click the link to go there
ali taj link ne vodi nigdje...
probao sam sa identify as IE ali nis..
edit: sad sam skuzio da nemogu ni www.vip.hr otvorit. isto kaze.
Za vip.hr probaj nekoliko puta refreshati, to se događa kada se pokušaš ulogirati. Očito nema pomoći za taj problem...
btw. Google Reader u Operi: http://33rockers.com/2006/10/09/fix-...ader-in-opera/
da refreshanje je prije palilo ali od prije tjedan dana vise ne...
probaj obrisati sve cookije sa vip.hr
Neznam zašto još to nisu riješili, nigdje drugdj mi se ne dešava takvo nešto
a pošalji im poruku da imaš problema s stranicom
zna li netko gdje se nalazi onaj folder sa bookmarksima od firefoxa ili kako ih mogu kopirati sa Firefoxa na Operi ili negdje drugdje
Iz FF u Operu
File > Import and export > Import Netscape/Firefox bookmarks...
da i onda mi se otvara prozor da ih idem trazit,a di ih mogu naci?Izvorno postao Dark
idi program files/mozills firefox/defaults/bookmarks.htmlIzvorno postao OGLopov
done![]()
ali nema ih nasao sam samo one iz explorera koje sam prebacio u firefox .ali one nove ne,di bi mogle biti?Izvorno postao Rvs_Gamer
Dižem malo stariju temu, ali valjda se nećete naljutiti...
Skino sam operu 9, i koliko vidim nju netreba registrirati i nema nikakvih reklama... jel to možda zato što sam imo registriranu operu 7.5 na kompu, pa sam onda samo nadogradio....
U svakom slučaju, mi je ova opera 9 skroz OK...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa opera je postala freeware, neznam tocno od koje verziju.
Od verzije 8.54 je Opera freeware
OK! Thx na obajšnjenju...
Nisam baš pratio novosti u vezi Opere jer sam koristio dosad Operu 7.5, pa nisam iskreno ni imao potrebe za novom verzijom...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks