ćuj Vuki, konkretno ne znam ni ja veličinu svih ovih programa koje sam stavio u ova protekla 2 dana, no ćim kilkneš na rapid link, pa na free, piše ti koliko je svaki link velik, dakle to i nije toliki problem. no ovo su programi za instalaciju na kompu, to nisu prenosivi, na usb sticku(osim ovog zadnjeg). e sad logički razmišljamo i zaključujemo; pošto on želi skinut portabilne programe, mora znat da to nije nešto preveliko, ako ima usb og 512 mb ili 1 gb, nemora se bojat da će mu ovo nešto previše zauzet, da se razumijemo, ima tu i programa koji zauimaju preko 100 mb(portable office), i njih se ne isplati imat na sticku, no zato na prijenosnom hardu od 120 GB da..... taj tvoj frend nek si instalira najosnovnije programe, tipa firefox, thunderbird, možda neki antivirus, download manager i sl., a portabilnog neru i tomu slične, mu se ne isplati stvljat na stick, osim ako nema, kao neki, prijenosni hard. što se tiče popisa(i opisa portabilnih programa), ima ovdje poseban thread namjenjen tome:Izvorno postao Vuki
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24031

Odgovori uz citat
Bookmarks