Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd OK; ali moj me frend sada kontaktira da me pita šta je to u ovoj temi na cafe i zašto nema koliko je to MB da zna dali da skida za svoj USBmemstick.
    I ja mu moram objašnjavati(koji isto nemam pojma već predpostavljam) da je to kolekcija programa koja možeš nositi sa sobom kud god pošao zapakirana u jedan programski paket.
    Kada će te se naučiti da i Treba teme na početku i objasniti JOJJ da nisi svi u istome rangu znanja.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuki
    Ajd OK; ali moj me frend sada kontaktira da me pita šta je to u ovoj temi na cafe i zašto nema koliko je to MB da zna dali da skida za svoj USBmemstick.
    I ja mu moram objašnjavati(koji isto nemam pojma već predpostavljam) da je to kolekcija programa koja možeš nositi sa sobom kud god pošao zapakirana u jedan programski paket.
    Kada će te se naučiti da i Treba teme na početku i objasniti JOJJ da nisi svi u istome rangu znanja.
    ćuj Vuki, konkretno ne znam ni ja veličinu svih ovih programa koje sam stavio u ova protekla 2 dana, no ćim kilkneš na rapid link, pa na free, piše ti koliko je svaki link velik, dakle to i nije toliki problem. no ovo su programi za instalaciju na kompu, to nisu prenosivi, na usb sticku(osim ovog zadnjeg). e sad logički razmišljamo i zaključujemo; pošto on želi skinut portabilne programe, mora znat da to nije nešto preveliko, ako ima usb og 512 mb ili 1 gb, nemora se bojat da će mu ovo nešto previše zauzet, da se razumijemo, ima tu i programa koji zauimaju preko 100 mb(portable office), i njih se ne isplati imat na sticku, no zato na prijenosnom hardu od 120 GB da..... taj tvoj frend nek si instalira najosnovnije programe, tipa firefox, thunderbird, možda neki antivirus, download manager i sl., a portabilnog neru i tomu slične, mu se ne isplati stvljat na stick, osim ako nema, kao neki, prijenosni hard. što se tiče popisa(i opisa portabilnih programa), ima ovdje poseban thread namjenjen tome:

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24031

Slične teme

1. Odgovora: 4
    Posljednji post: 28-08-2007, 18:34
  2. Software za SE-P910
    By drbizar in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 19-03-2006, 00:02
  3. Promijenio bi Software na V525 - sam!
    By hank01 in forum Motorola
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-02-2006, 15:25
  4. data base software za palmove
    By Mad Scientist in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 01-04-2005, 15:59
  5. Widcomm Software
    By ZDENE in forum Mreža
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 15-04-2004, 20:22

Bookmarks