Kupio sam aparat u T-Comu i polovično sam zadovoljan. Telefon je OK izrade, touch up ekran je dobar, nešto je manji nego kod P910i al je rezolucija bolja, tipkovnica uopće nije tak osjetljiva ko što neki na forumu pišu, mogućnosti su mu ajme al ga muči software. Naime, s softwareom koji "dobiješ" kad ga kupiš možeš samo izludit jer se telefon stalno gasi sam od sebe, zamrzava se, uspori rad nenormalno, alarm ne radi kad je telefon isključen itd... Nakon što se napravi update s najnovijim softwareom radi puno bolje, alarm je riješen, osjetno je brži al i dalje se zna "resetirati" sam od sebe. Što se tiče baterije, ona i dobro drži s obzirom koliko je telefon zahtjevan i kakav display ima. Dan i pol do dva je sasvim u redu uz normalnu uporabu svega što telefon posjeduje... Telefon nema hrvatski menu (niti postoji) ali i bolje jer je ionako snalaženje na njemu kao i na PC-u. Kad riješim ovo s softwareom ili firmwareom telefon će biti ludnica (možda sam ga trebao skroz formatirati prije updatea)... Probat ću i to prije nego ga dam na servis... Inače, garancija na telefon je 2 godine...