Trebam li sta reci?
Forum
Chat
Trebam li sta reci?
Chat je za malodobnike...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Chat nikad...chat sranje... IMO
Forumaš godine :)
bas me je Vanja preko ICQ-a ispravio jer sam ja zaboravio da je ICQ chat... znaci ICQ rulez, forum rulez ali svaki ostali chat je sranje![]()
Forumaš godine :)
Ne volim chat jer ne mogu istovremeno raditi više stvari i za neki konkretniji odgovor nema vremena
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Poslao: dmi
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: dmi
Zna se,zna se!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a te dve stvari se nemogu usporedjivati!
kao da usporedjujes jel bolji auto ili kamijon
Kamion!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim ja da se Wb ne kuži u kamijonsku spiku ak' je kamijon ond' je kamijon...
Auto.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma ja reko kamion bez j ko što bi rekao recimo jedan Ljubo Rols-Rojs ili netko sličan...![]()
11-0 i zakej je chat za malodobnike ako se tamo nalaze i četrdesetogodisnjaci??! priznajem da je chat samo za luzere al ..
Forum, ICQ i MSN su zakon... chat baš ne volim.
Četrdesetogodišnjaci su tam jer love malodobnikes druge strane ne slažem se da je ICQ i ini servisi sličnog karaktera chat jer u biti konverzaciju vodiš s jednim korisnikom (osim sebe) te bi to prije nazvao nešt' kao razgovorom dok na chatu sudjeluje nemali broj korisnika i svi briju svoje...
forum je nekak "ozbiljniji"
Bookmarks