ali po meni je ovo cista friteza, skoro ko ona u mcdonaldsu.
ali po meni je ovo cista friteza, skoro ko ona u mcdonaldsu.
Evo friških novosti, nokia se dobro okupala i sve radi osim što telefon ne registrira kad je baterija puna tj. non-stop puni. Probao je i drugu bateriju stavit ali isto opet. Sad još nešto isprobava tj. fleša ga ponovo pa ćemo vidjet hoće se to uspjeti rješiti. Biće sutra apdejt novosti.
hm, onda si izgleda stvarno pošteno bučnuo, pogodio si kak trebaIzvorno postao bpodnar
![]()
Mislim da bi bilo sve u redu da nisam čačko po mobitelu prije nego sam ga dao prijatelju s kadom. Nisam trebao isprobavati jel radi nakon sušenja. Kad mi neda vrag mira...
pa jesi ga dobio? il se još suši?Izvorno postao bpodnar
Sutra ujutro ga dobijam, pa ćemo vidit jel ima kakvih pomaka. Uostalom, biću zadovoljan i da ostane ovako kako je sad. Jebeš punjenje, tak i tak znam da mu treba 1,5h da napuni bateriju do kraja. Bitno da sve ostalo radi.
Izvještavam vas da je Nokia stigla, radi ko vurica osim što ne prepoznaje kada je baterija puna i kad se izvadi punjač i dalje na ekranu lete one crtice od baterije kao kad se puni. Naravno, kad se baterija izvadi i vrati onda pokazuje pravo stanje napunjenosti. To sam vrlo vjerovatno sam kriv jer sam paljko i gasio telefon prije nego je bio "okupan" u kadi. To je to, "kada" je uspjela udahnuti život u moju Noklicu.
Bookmarks