Znači pomoču bluetootha mogu upravljati kompom .. Imam programe Presenter , MediaPlayer, Deskop.. Ali i na kompu moram imati neki softver za to.. .Di da nadjem?
Znači pomoču bluetootha mogu upravljati kompom .. Imam programe Presenter , MediaPlayer, Deskop.. Ali i na kompu moram imati neki softver za to.. .Di da nadjem?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Evo softwarea kojega bi trebao imati na kompu, LINK.Izvorno postao blozer
![]()
Nažalost ili ja ne kužim ili mi to ne pomeže.. Skinuo sam bt_remote_control_220 ali to je samo za raditi program taj ili kaj već.... cJel mi može neko objasniti malo bolje i staviti linkove?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Nema ti tu puno matematike, skineš program, instaliraš ga, upališ remote controler na mobitelu, isti taj hid fajl pokreneš preko programa i radiIzvorno postao blozer
![]()
Naravno neće ti raditi ak ti bluetooth ne podržava hid controll.![]()
Otvorio sam na kompu i na mobu program... i kada tražim di se želim povezati , i izaberem komp piše:
Bluetooth connection failed Check Bluetooth setting on other device : Bluetooth on , device visible, device in range...
Može pomoč...
Skinuo sam i SE file manager ali neznam ga podesiti i ne nadje mi uređaj..
E tu ti se radi o udruživanju mobitela i računala 90 %. Dakle dodaj komp u svoje uređaje na mobitelu, odnosno preko kompa dodaj mobitel u svoje uređajeIzvorno postao blozer
![]()
Bookmarks