salžem se s tobom,ali treba i razumjeti i njih ja imam dva T68i (jedan je star preko dva mjeseca) ali je sada nestašica tih telefona pa se VIP odlučio na zaključavanje jer time ništa ne gube i telefoni se prodaju ko ludi.cijena u VIP-u mu je debelo ispod cijene nezaključanog i dosta je povoljna.
Elektromagic kao i drugi servisi nemogu raditi unlock jer nemaju dozvolu za takve stvari.
Za zabranu unlocka u EU nisam čuo i nevjerujem jere sam neki dan imao hrpu telefona (austrijskih i njemačkih) koji su lockani na operatere, a i da je to tako mi još nažalost nismo članica EU. Za hrpe slika ti i nije neka fora da se bacaš po podu jer ih obrišeš za deset sekundi i stvar je rješena (to rade i drugi operateri vani).
Čitava je stvar u tome da je VIP kupio telefon po večoj cijeni nego što si ga ti kupio od njih jer ga inaće nebi kupio.
još jednom .. ja se slažem sa tobom ali se probaj staviti u njihovu situaciju, a vjerujem da nebi ljudima djelio telefone za badave.
za par dana u MOBIL-u pročitaj o zaključavanju i otključavanju telefona ...ima pojašnjenja od VIP-a i CRONET-a
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks