dobar je i W900
dobar je i W900
slažem se w900...bolestan je i poseban,ali sve to šta ima on,možeš i na w850 prektički imati+veliki je...jedino ima bolji video od w850,ekrani su tu negdje bez obzira na veču rezu kod w900,koji ima i veču internu mem ali se to kod w850 riješava sa dodanom besplatnom memorijskom karticom...
Ima Tko Iskustva Sa D600???????????
pogledaj pod samsung podforum, bilo stotinu tema u vezi tog moba
jedanput već spomenuo, iz pouzdanih izvora sam saznao da d600 nema dobar soft, što se toga tiče bolji je d500, a to je dosta bitno. no konkretno meni se ni jedan, ni drugi ne sviđaju. pogledaj si temu tipa"usporedba modela - samsung d600 vs. motorola v3x".Izvorno postao anonym777
Evo Ovako:
D600 Ili W810 Ili V3x
Prvo Napisite Samo Ime Moba, Radi Pregleda, A Kasnije Svoje Razloge!!!!
Hvala
definitivno W810! ima sve ko i w800 ali kaj je najvažnije nema joystic! preporuka
w810
mislim da je dosad kod SE bio kritican jedino joystick kojeg na w810 nema, ostalo mislim da se ne treba ni nabrajat, vec mnogo puta je receno na forumu..i ja bi ga sigurno uzeo da imam love..
p.s. je li mislis uzimati u oglasniku ili novo, jer ne znam koliko ce k800 kostat u oglasniku, bas me zanima (mislim da nema sad nijednog) i to bi ti bio najbolji daleko mob po meni.uf..
cvita
Bookmarks