Izvorno postao JA_SAM
Hvala lipa.Naravno da nemislin da če me ko zajebat samo želin sve 3 puta provjerit.nebi mi bilo prvi put ubit nešto šta mu se minja fw
Izvorno postao JA_SAM
Hvala lipa.Naravno da nemislin da če me ko zajebat samo želin sve 3 puta provjerit.nebi mi bilo prvi put ubit nešto šta mu se minja fw
Sa ovog site-a skini flash za L7. Meni radi!
http://www.howardforums.com/archive/topic/810393-1.html
eto ja sam imo nesrecu pa mi se L7 crasho kad sam ga flasho. Pazio sam na verzije softweara i sve ali jednostavno je pa. Medjutim nasao sam originalni sw na netu i flasho sam ga opet... Nije radio no prihvatio je verziju flasha, tako kad sam ga odnio u vip, dobio sam novi mob na ruke. Doduse to sam sve napravio u roku 24 sata pa se mozda gledalo drukcije al svejedno... L7 mi je super, mozda je malo spor u izborniku al ima sve kaj trebas... Sam mi nije jasno di nabavite miniusb sluske.
skinuo sam krivi FW za L7 &%$//#"#&$"! mob je crknut ali ga Multi flexFlash prepoznaje "conected" ko i PST no kad oču ponovo flashat drugim...piše ....Cheking the phone.....(result) Phone cannot be suspended, FLASH aborted! The phone is not propetly connected/activated
jel ima kakvog spasa?
spasa ima, jedino je pitanje da li ćeš ga rješit sam ili dati nekome sa opremom.Izvorno postao tomo
za početak, idemo prvu varijantu.
što ti piše kad ju upališ u flash modu?
nadalje, probaj flashat sa RSDom.
na žalost ništa ne piše, kmica na ekranu....niš ne reagira, ......može potanje kako da ga dignem u flash mode? .... idem skinut RSD lite
thnx in advance
# i * zajedno i onda stisni paljenjeIzvorno postao tomo
Bookmarks