za nekog loše a za nekog dobro...Izvorno postao ledeni
meni se čini da je to dobra ponuda...
ali rađe bi negdi dr uzea komp...
za nekog loše a za nekog dobro...Izvorno postao ledeni
meni se čini da je to dobra ponuda...
ali rađe bi negdi dr uzea komp...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Mislim da je bolje ispitati druge opcije tipa gotovinski kredit, ko već nema gotovine! Mislim je ipak sklopiti/prilagoditi konfiguraciju po svojoj želji!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ma ja mislim da se ionako moze sklopit takva konf. sa celerom za te pare. Bolje je recimo za 3500kn slozit nesto sa AMD-om.
Ovaj je toliko zaostao da je moja krntija brza od njega.
Ma ja mislim da se ionako moze sklopit takva konf. sa celerom za te pare (2400). Bolje je recimo za 3500kn slozit nesto sa AMD-om.
Ovaj je toliko zaostao da je moja krntija brza od njega.
Meni se ova ponuda za nekog tko ima staru kantu od kompa doma kao idealna stvar!
Pogledaj ovo: imaš kantu koju nemožeš ni pokloniti nikom jer ju neće; e najjeftiniji adsl je 100kn mjesečno.
Znači: za 99kn mjesečno imaš komp koji je za one skromne itekako dobar![]()
jedini zajeb je što 2 godine moraš plaćat adsl t-scumu, a zna se da uskoro (a za ove dvije godine sigurno) dolaze svakojaka čudesa u vidu triple playa, vajrles gigabitnih mreža i ko zna čega još
![]()
Laptop je čisto ok, ima ga par frendova, a i ja sam ga razmišljao uzeti ali još nemam tu kod sebe mogućnost spajanja na dsl pa trebam čekati još![]()
Bookmarks