e to je taj kaj ja imam... jedan od najkorištenijih programa na mojemu kompuIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
e to je taj kaj ja imam... jedan od najkorištenijih programa na mojemu kompuIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
evo još glupljeg pitanja (makar nema glupih pitanja nego samo...da....)
postoji neki emulator za sis kao recimo za javu....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ne... jer ti je symbian cijeli OS, a java samo platformaIzvorno postao Vuxs
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 21-06-2006 u 00:23
To nije razlog da ne postoji emulator. Postoje emulatori cijelih OS-ova pogotovo starijih koji se više ne koristeIzvorno postao ipavli19
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam onda... bil sam čital po forumima da je to jako teško napraviti i tak... mislim da još ne postoji... al to bude brzo došlo...Izvorno postao Sljaka
Ima. Našao sam na Symbianovim stranicama - glavna je primjena da ispitivanje novog programa prije testiranja u mobitelu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
lol nego kaj? daj uplodaj na neku stranicu pa stavil link tu ili pošalji meni na ivan.pavlina@kr.htnet.hr budem ja uplodalIzvorno postao Billy_boy
Bookmarks