UnSIS UtilityIzvorno postao ipavli19
The UnSIS utility extracts the contents of a Symbian installation *.SIS file to a specific directory
Download UnSIS (96Kb)
trebam program koji otpakira sis file... imal sam ga prije nemogu ga sad nikak nać
UnSIS UtilityIzvorno postao ipavli19
The UnSIS utility extracts the contents of a Symbian installation *.SIS file to a specific directory
Download UnSIS (96Kb)
a ćemu on služi...malo glupo pitanje ali potreban mi je odgovor....Izvorno postao zerobravo
jel bi mi on ikako moga pomoći...pri stavljanju aplikacija na sx1...tj
da mi ne sprema u installs jer tada nemam mogućnost otvaranja većih aplikacija...jer mi piše da nemam memorije...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
ne bi ti mogao pomoć u tome, ovaj program služi samo da otvoriš sis aplikaciju i vidiš od čega je ona sastavljena, tj. što sve ima unutra, kao recimo što java aplikaciju (.jar) možeš ootvorit sa WinRAR-om, i vidit od ćega se sve sastoji.Izvorno postao cvrlj50
može pomoći! ti samo extractaj fileove van i pospremi polder koji si dobil pod E:/system/apps/ pojavila bude ti se ikona sama od sebeIzvorno postao zerobravo
![]()
kaj misliš za kaj ja trebam?
e ovo nisam znao da se može riješit na taj način. svaka čast. ja sam mislio da ti trebaš promjenit nešto konkretno unutra.Izvorno postao ipavli19
Zanima me gdje naći Perl Version 5.6 or higher. Prema opisu ovo je potrebno za rad unsis-a.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
probaj ovdje: http://www.perl.com/download.cspIzvorno postao Sljaka
ja sam si nabavil jedan manji unsis
evo jedan vrlo jednostavan GUI unpacker i packer, sve kaj jedan "sisavac" treba![]()
MakeSIS & UnmakeSIS
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 20-06-2006 u 21:11
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
e to je taj kaj ja imam... jedan od najkorištenijih programa na mojemu kompuIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
evo još glupljeg pitanja (makar nema glupih pitanja nego samo...da....)
postoji neki emulator za sis kao recimo za javu....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ne... jer ti je symbian cijeli OS, a java samo platformaIzvorno postao Vuxs
Zadnji uredio .:SlayeR:. : 21-06-2006 u 00:23
To nije razlog da ne postoji emulator. Postoje emulatori cijelih OS-ova pogotovo starijih koji se više ne koristeIzvorno postao ipavli19
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam onda... bil sam čital po forumima da je to jako teško napraviti i tak... mislim da još ne postoji... al to bude brzo došlo...Izvorno postao Sljaka
Ima. Našao sam na Symbianovim stranicama - glavna je primjena da ispitivanje novog programa prije testiranja u mobitelu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
lol nego kaj? daj uplodaj na neku stranicu pa stavil link tu ili pošalji meni na ivan.pavlina@kr.htnet.hr budem ja uplodalIzvorno postao Billy_boy
Zadnji uredio stanisa : 28-04-2008 u 09:14
Bookmarks