trebam program koji otpakira sis file... imal sam ga prije nemogu ga sad nikak nać
trebam program koji otpakira sis file... imal sam ga prije nemogu ga sad nikak nać
UnSIS UtilityIzvorno postao ipavli19
The UnSIS utility extracts the contents of a Symbian installation *.SIS file to a specific directory
Download UnSIS (96Kb)
a ćemu on služi...malo glupo pitanje ali potreban mi je odgovor....Izvorno postao zerobravo
jel bi mi on ikako moga pomoći...pri stavljanju aplikacija na sx1...tj
da mi ne sprema u installs jer tada nemam mogućnost otvaranja većih aplikacija...jer mi piše da nemam memorije...
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
ne bi ti mogao pomoć u tome, ovaj program služi samo da otvoriš sis aplikaciju i vidiš od čega je ona sastavljena, tj. što sve ima unutra, kao recimo što java aplikaciju (.jar) možeš ootvorit sa WinRAR-om, i vidit od ćega se sve sastoji.Izvorno postao cvrlj50
može pomoći! ti samo extractaj fileove van i pospremi polder koji si dobil pod E:/system/apps/ pojavila bude ti se ikona sama od sebeIzvorno postao zerobravo
![]()
kaj misliš za kaj ja trebam?
e ovo nisam znao da se može riješit na taj način. svaka čast. ja sam mislio da ti trebaš promjenit nešto konkretno unutra.Izvorno postao ipavli19
Zadnji uredio stanisa : 28-04-2008 u 09:14
Bookmarks