Jesi skinio nove Nokia Connectivity Cable Driver sa nokijinog sajta i instalirao ?Izvorno postao SEGA
Da, ima hrvatski jezik..Izvorno postao Ico86
Vidim da pise da je MCUSW6.050308_EURO.exe al to je najnovija verzija 06.03.08![]()
Jesi skinio nove Nokia Connectivity Cable Driver sa nokijinog sajta i instalirao ?Izvorno postao SEGA
Da, ima hrvatski jezik..Izvorno postao Ico86
Vidim da pise da je MCUSW6.050308_EURO.exe al to je najnovija verzija 06.03.08![]()
zanima me dali je moguce sta sijebat kod flesanja moba to pitam jer san flesa Motorolu V3 i znam da nju uvuk mozes vratit u zivot ako sta sijebes pa san se odlucija na fles Motorole ali ovo mi je sumljivo za laike poput mene???
kakve su polijedice ako pode po zlu???
ps imam Nokiu N70 i u njoj je onaj najbagovitiji soft 3.xxxxxxxxx
u splitu se niko ne bavi s tim pa me ovo dosta zanima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mozes dobiti dead phone, ali to MOZDA cak i sam uspijes ispraviti. Ako ne ovi u servisu ce ti vratiti mobitel u zivot. Moze ti si jos dogoditi da izgubis slova u meniju, ali to se rijesi reflashanjem.Izvorno postao vedran/st
Da, mozes dobit dead phone ali sumnjam da ce ti se to desit ak budes pratio ovaj tutorial, jedino ak ti nestane struje ili sa ja znam, al kao sto je sega rekao to se moze popravit ali mozda, ak neuspijes ti u servisu ti to srede bez problema..
Budem stavio veceras kad dodem kuci s posla proceduru kojom mozes popravit dead phone ukoliko se to desi..
zahvaljujem prijatelju kad uvatim vrimena primit cu se posla!!!Izvorno postao Shamanix
ps posalji i ovo da znam sta triban pazit!!
Evo procedura u koliko va se nedaj boze nesta desi pa dobijete dead phone..
1. Kliknite na File -> Manage connection i odaberite No connection,
2. Kliknite na File -> Open product i odaberi RM-XXX (verziju softwarea vaseg telefona)
3. Kliknite na Flashing i odaberite opciju SW Update,
4. Odaberite CODE za vas telefon i jezik koji zelis AKO, samo AKO si instalirao EURO.exe, ako nisi izabrati Image i PPM fajlove
5. Odaberite opciju Dead phone USB flashing enabled i oznaci ju
6. Na kraju pritisnite Start i to je to..
Ako ovo neradi morat ce te odnjet telefon u servis u koliko nesto s****te u toku flashanja..
Care hvala na infu uskoro mi dolazi Nokia 6680 od Vkosaleca, tj sutra je salje pa cu to napraviti osim ako to vec nije ucinjeno...![]()
A di se to nalazi? Nigdje ne vidim tu opcijuIzvorno postao Shamanix
EDIT:
AAAAAAAAAAAAAAA, ipak nije dead.![]()
Nego, pojavi mi se greška kao i dvojici na prošloj strani... Ono, kod instalacije one starije verzije Phoenixa, nakon reebota Windowsa, piše nešto u vezi onog DESKeya, ili tak nešto, a kod flashanje bude error kod komunikacije.
EDIT2:
Hihi, iz trećeg pokušaja je uspjelo.![]()
Shamanix, častim te ćevapima.![]()
Zadnji uredio Blitz : 10-07-2006 u 13:09
Da, ma moram probat jos na drugom kompjuteru. Pise na netu da se to sa unknown device zna dogodit tako da nisam jedini.Izvorno postao Shamanix
Bookmarks