Da btw. kad smo kod kabla,bio sam sad u travnom na onom kao testiranju Xneta.Dojmovi?Pa ochekivao sam vishe od sobice 4x4 metra s 3 kompa spojena na cable brzinom 512kbps,od toga su 2 bila kao za VIP ekipu,na kojem su se igrale nekakve blesave igrice,znachi jedan kojim smo se mogli koristit mi mali ljudi.Bile su najavljene hostese ovoono...al ih nije bilo,sam neki frajer kojem je strahovito smrdilo iz usta OK,nakon grchevite borbe nekako sam se uspio dochepati tog jadnog malog kompa s vezom na kako sam reko 512kbps.Veza?hmm..NAJVISE sam uspio uhvatit oko 130kbps(s obzirom da brzina ovisi i o drugoj strani),s tim da varira,baci ga malo na 100,pa 90,pa 120,pa opet 90 i tak nije nekaj fixno,izgleda da su to jos manji problemi koje treba poshtelati.Da,jos kad sam skinuo winmx i pokusao ga instalirat da vidim kak to radi u p2p frajer (taj kome je strahovito smrdilo iz usta)je podivljo baaaaa zbeeelj arghhh da jesi ti normalan nema instalacije ovoono (unatoch tom ispadu winmx je instaliran eheh)..eto tak,nista niste propustili-uglavnom razvija se,i dolazi uskoro sto je najbitnije