eh..ja još mogu samo sanjati o adsl-u
Od 20.06 do 15.07.2006 će svim korisnicima biti free povećana brzina ADSL-a
512/128 ide na 1024/192
1024/192 ide na 2048/256
2048/256 ide na 3072/384 kb/s
cudi me da nitko jos nije reagirao ovdje...
eh..ja još mogu samo sanjati o adsl-u
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ma koji će mi vrag brzina eeeee... daj mi prometa... ja ih HATE sada još više jer ću sad još više trošit prometa
Seriously?
ma ja bi rađe 256k i flat![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jos da je jeftino... Za takve stvari postoji cable internetIzvorno postao V3rt!g(o)
![]()
Šta ti očekuješ da ti istog dana i to u prva dva sata početka akcije povećati brzinu?Izvorno postao Smrt
Evo internog dokumenta koji govori o ovome.
ovo se i kod nas dogodilo, povećali brzinu, a ostavili promet
Morbidno
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Pa, ovo je skoro pa za nepovjerovat... Tužno je to što se, barem mi na flatu, toliko radujemo, a vani su te brzine već odavno defaultne...
EDIT: Kad si malo razmislim i pogledam, nekako mi ovo smrdi na patku i da smo nasanjkani... Na T-Com-ovim stranicama još nema ničega, a u dopisu se spominje današnji datum... Ako jest patka, rado bih pronašao tog mamlaza koji se zabavlja ovakvim stvarima...
Jeasam li dobro shvatio? 15.07. se vraća na staro?
Ne vidim svrhu Privremenom povećanju brzine. Ovo mi djeluje više kao provokacija.Malo će povećati, pa će opet samnjiti. Kao kad upoznaš novu curu, malo ti da, pa te malo zajebava.
![]()
![]()
Kakvo privremeno? Gdje to vidiš? Piše da će se postupno podizati svakog dana od 20. 6. do 15. 7.
Onda sam očito krivo shvatio![]()
I mene je jspm-ov post naeo na krivi trag dok nisam pročitao ovaj pdf... Ako je tako super...
Ma meni i dalje nije jasno da nas mogu tako muljat, ko zadnje idiote.
Pa nitko u svijetu ne zna za "flat rate" jer ne postoji. Normalno je da nema ograničenja u količini, nego se plaća za brzinu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zvao službu sve tvrdnje su točne... ubrzat će nas u periodu od 20.06 do 15.07... besplatno...![]()
Zadnji uredio Compov : 20-06-2006 u 09:54
Seriously?
...ako to učine, onda bi mogao otić i na paket od 5GB... sad čekam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
po meni je ovo totalna glupost... gamad će nam dati još malo abnormalnu brzinu samo kako bi nam brže muzli megabajte i lovu...
Seriously?
jao pa to nemoze biti goretek je 20 a ja sam na 6gb,inace imam paket od 5gb...morat cu na flat jer i ovako trosim ludo
...a ja - 3.334,99 MBytes - a paket od 2GB ...Izvorno postao Rvs_Gamer
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A ja na 512mb i iam vec 5GB potroseno...lol
O ovome sam već i prije razmišljao jer imam 2GB paket, a trošim oko 4GBIzvorno postao Eminem
meni bi flat bio ok jer se na 5 gb stvarno ogranicvam,znate volim skidat filmove.
Ja ne znam kaj se vi zavaravate svaki mjesec sa nekakvim paketima, kad i sami znate da ćete opet gadno prekardašiti i na kraju platiti više nego da ste uzeli veći paket...![]()
znao sam ja za to već dugo samo nisam ništa smio pričati
ajde fala ti bože da su konačno povečali speed![]()
Bookmarks