meni toga ne treba, moj se sam dižeIzvorno postao Ifrit
![]()
nije fer svima dižu a meni NE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
meni toga ne treba, moj se sam dižeIzvorno postao Ifrit
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo i meni su digli![]()
Pa mi smo u istom gradu, a meni još ni naznake za dizanjem brzine... Zapravo čini mi se da je malo i pala od prošlog testa.Izvorno postao prpic
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Meni digli....
http://img374.imageshack.us/my.php?i...etspeed3py.jpg
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa, zar u cijelom Slavonskom brodu postoji samo jedna centrala? Sumnjam...Izvorno postao DJ DeVelox
Ma nije samo jedna centrala sigurno... Ali valjda u nekom doglednom vremenu mogu jedan grad odradit... I još sam ja u centru grada a Prpić je u brdu... Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati novi dan, očito me tako dopalo. Osim toga ostalo mi je još 60-ak mb do idućeg paketa pa bolje da mi ni ne dignu brzinu.Izvorno postao frish-KI
![]()
primjetila sam večeras da mi je bitcomet skidao ko sumanut... napravim maloprije test i vidi čuda![]()
![]()
![]()
![]()
weeee
zakon!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
![]()
A mozda je do toga sto si ti na ISKONU
Iskon je isto najavio dizanje cijena... Informiraj se malo. Osim toga Iskon je samo provider za promet. Ja sam i dalje korisnik T-Comove linije i njima plaćam pretplatu za brzinu... Razmisli malo...Izvorno postao prpic
Ljudi, pa kakav Iskon? Iskon je T-Com... Ionako je Iskon samo nudio uslugu, a koristio infrastrukturu T-Coma, što znači da T-Com podiže brzine za sve, pa bili oni na Iskonu, Amisu ili ne znam kojem provideru...
A da... I to što frish-KI kaže... Iskon ionako više ne postoji, znači brzine idu svima jer su svi na T-Comu ionako... Ipak, meni ništa od ubrzanja zasad... Izgleda da ću se morati strpjeti do sutra...Izvorno postao frish-KI
![]()
joj,ma moram se pohvaliti![]()
e ovo je ludnica...skida ko luuuuuuuuudhehehe bas sam hepi...
sad sam napravila 5gb prometa (a imam start paket...) tata ce me ubit
http://img244.imageshack.us/img244/2...board012ns.jpg
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A možda ti već noćas podignu... Nemoj o tome razmišljati i provjeravati svako malo, jer ćeš izpyzditi...Izvorno postao DJ DeVelox
Ma neću... Ode ja lijepo spavati pa sutra ako me dočeka, dočeka... Vjerojatno će i dići negdje iza 00:00, u sitnim satima, ali nema šanse da čekam i svako malo router resetiram da vidim ima li što novo...Izvorno postao frish-KI
![]()
mogu mislit kako tvoji megabajti piče... moji piče brzo ali tvoji... pccccIzvorno postao tutlek
sretnice
![]()
![]()
...ček, ti imaš brzinu 2 mb/s, a paket od 512mb... iskreno - malo glupoIzvorno postao tutlek
...
omanje glupoustvari...
![]()
bolje da imaš više megabajta je*eš brzinu, jel?Izvorno postao Eminem
![]()
Seriously?
a biga...mi smo uzeli najmanju brzinu i najmanji promet...i eto ti ga sad naIzvorno postao Eminem
hehehe
ma dobro...ne treba meni puno prometa...ja inace potrosim oko 1gb mjesecno...ono,cijelo vrijeme sam online...ali to je ICQ,mail,forum i playtoy...i to je to...eventualno skinem neke pjesmice
hehe
a ne znam kako mi je tako brza veza kad su mi sad povecali...ali ne bi trebala biti tako,jel???mozda su nesto fulali![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A da prijavis kvar na 0800 9000![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
očito niste uzeli najmanju brzinu... ili si upravo doživila neki bagićpogledaj na korisničkim stranicama šta ti piše koja ti je brzina u paketu. ali vjerojatno je došlo do neke pogreške. samo da ti tak ne ostane pa se iznenadiš kad ti račun dođe
![]()
Jucer mi dosao za DSL jedan moj poznati i napravija mi je nesto sto mi je prekidalo liniju kad zovem i on kako od ovih tipova dobiva poruke pozicije DSL-a i tako rekao sam mu nek mi digne brzinu DSL-a evo jutros me je zva i reka da je ova zenska rekla da je digla to i evo.... http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/dsl.jpg
A ti misliš da su samo tebi na toj centrali digli brzinu? Svima su, vjeruj mi...
Bookmarks