tako je to sam htjeo dopisati ali si me prestigaoIzvorno postao Darian
ma vidjet ćemo kad bude vrijeme do tad uživajte u većim brzinama...
Izvorno postao Compov
Pa u paketima su dodatni megabajti več obračunati, al po malo povoljnijoj tarifi, dakle trebali bi i oni pojeftiniti jel nema smisla da ja 5gb placam 200kuna, a ovak mogu uzet start paket i potrošit 5gb a platit još manje...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
tako je to sam htjeo dopisati ali si me prestigaoIzvorno postao Darian
ma vidjet ćemo kad bude vrijeme do tad uživajte u većim brzinama...
Seriously?
Samo što ču ja bit pohlepan onda i uzet 10gb i plačat isto![]()
--Android OS--
Nebudes jediniIzvorno postao Darian
![]()
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
meni se cini da se povecalo nebu nis,osim racuna
a ja ko budala cekam da vise pojeftini flat paket ali ja sam ipak budala..ko i svi mi..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ajdemo sad report: kad netko primjeti da mu je brzina podignuta, neka javi lokaciju...
Dobra ideja frish-KI![]()
koji speedtest koristite?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ja koristim ovaj:
http://www.speakeasy.net/speedtest/
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Zanima me dali je kome sa foruma vec pojacana brzina...![]()
Cjene bi trebale pasti jer nema smisla dizanje brzine da cjene ostanu iste![]()
Da podiči brzinu za duplo i smanjiti cjenu za isto toliko![]()
--Android OS--
Evo, dobio i ja sad obavijest na mail... Meni odgovara, veca brzina je bila dosta skuplja a paketi prometa nisu tak skupi, ja bas nemam uravnotezenu potrosnju, nekad imam 300mb na mjesec a nekad 5gb tak da imam najmanji paket pa platim kolko potrosim i gotovo...
kaj jos nisu nikome povecali brzinu?
nema potpisa
Ja sam na Iskon XXLadsl-u... Meni još nitko ništa nije ni javio za brzine, ali na portalu vidim da su uveli nove brzine pa čekam i ja... Još se ništa nije ubrzalo.Jedan frend iz Osijeka mi je rekao da su mu ubrzali već samo nije nikakav speedtest koristio čini mi se nego je to samo zaključio po brzini downloada...
![]()
Izvorno postao casper1
Meni isto nista![]()
Povecana brzina se moze na DSL modem procitat Incoming i Outgoing...![]()
Nadam se da ce to malo brze ici, jer mail sam dobio ali nista od nove brzine...
Ja se sad ne mogu sjetiti, da li se kod povećanja brzine prekine veza? Sjećam se da sam u vezi toga svašta znao pročitati na njuzima prije pola godine...
Pitam čisto jer sam se neko jutro probudio i vidio da mi je veza bila prekinuta, što mi se još nije dogodilo, odnosno, barem se ne sjećam da je...
Najbolje mi je kaj su napisali "u idućih par dana, a najkasnije do 15. srpnja", što je za tri tjedna...Koliko čitam i vidim, nisu baš nešto još krenuli sa dizanjem brzina...
ma kakvi baš ču ih sutra zvat da vidim šta je s tim...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks