Ma moguće je jer treba samo prijenos podataka ali ja preporučam da ni ne pokušavate jer je GPRS još uvijek malčice preskup za korištenje takve usluge.
Ma moguće je jer treba samo prijenos podataka ali ja preporučam da ni ne pokušavate jer je GPRS još uvijek malčice preskup za korištenje takve usluge.
Naravno da radi,ja sam to isprobao sa svojim S65,poslao sam si postavke sa njihove stranice,samo što sam ga naravno prije napravio update sa skinutim fw sa neta,tako da sam preko GPRS-a S.O.A. experimentalno probo da vidim što će biti.Javilo je dan nema novog fw updatea.To znaći da sam dobro updateao sa compom!![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
vise od 70kn?Izvorno postao sms freak
jer toliko naplacuju u osijeku
...posto sam ga dao dekodirati, izgubio sam garanciju
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
znači kod unlockera?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
dekodirao kod 'nekog tko pozna nekog' pa mi nisu dobro zasarafili sarafe... odnio mob na servis u os u radicevoj i usput pitao kolko je nadogradnja softwarea... kaze lik 70kn ali ima verziju kao i ja - 38(mislim)Izvorno postao Ro@m
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
Izvorno postao bollocks
Pa 100kB je 5,98kn pa probaj izračunati koliko bi ti bio naplaćen samo 1 MB(1024kB).
Jesi? E o tome govorim,"malčice" preskupo.
Ako nemaš BT adapter onda si nabavi DCA-140,isplatit će ti se.
A 70kn je previše za nadogradnju koju možeš napravit i sam kod kuće da imaš kabel.Možeš ga čak i sam napravit,samo ti treba konektor i obični USB kabel,lemilica i mirna ruka.Sav materijal bi bio cca.50kn.
Ovo mi zvuči kao jako stručna i upućena osoba,nažalost puno takvih radi po servisima pa imamo to što imamo.ali ima verziju kao i ja - 38(mislim)
Zadnji uredio sms freak : 21-09-2006 u 00:01
Zar se može preko BT-a?Izvorno postao sms freak
Nemože,mislio sam na to da ako možda ne želi kupovati ništa drugo za prijenos multimedije jer već ima BT adapter.
Izvorno postao sms freak
Znaci program za nadogradnju firmwearea trazi samo COM1 i COM2 portove a kad instaliras program od recimo BT sticka imas opciju da prijenos podataka bude simulran kao da je veza na COM portu.
No pocetni virtualni port pocinje sa COM 10 pa na dalje i zauzem COM 11 npr. za fax komunikaciju ili COM 12 za dail-up vezu itd.
Sad bi trebalo raspakirati prog za nadogradnju i negdje promjeniti postavke da trazi i na portu COM10 ili prog od BT sticka srediti da pokaze com1 i com2 kao mogucnost odabira.
Radi se o widcomm programu-driverima za BT.
Sad mozda sam ja lud ili neznan sta pisem.....![]()
daj te svoj usud.
Eto.
INTERNET ZA SVE
Ideja ti nije loša, samo ju nitko još nije proveo u djelo. Uostalom broj COM porta kod bluetootha se može promijeniti, ali ne bi ti preporučio da probaš nadogradnju preko bluetoothaIzvorno postao Mentor
Da bi mobitel komunicirao preko bluetotha njegov OS mora raditi, a za vrijeme nadogradnje ne može raditi. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks