Recimo sadržaj na ovom linku nije moguće downloadati nego javlja neki errorIzvorno postao sms freak
Recimo sadržaj na ovom linku nije moguće downloadati nego javlja neki errorIzvorno postao sms freak
Izvorno postao jay
Meni radi,samo je tražio da opet izaberem regiju-državu-jezik telefona i model.
(a ja baš i koristim Operu)
Zadnji uredio sms freak : 19-09-2006 u 06:22
U pravu si, ali na Operi mi nije radilo nego je javljalo grešku :throw:Izvorno postao sms freak
koju verziju? ja imam ovu zadnju 9,01.Izvorno postao sms freak
Zadnji uredio jay : 21-09-2006 u 06:11
Evo,
http://www.benq-siemens.com/cds/fron...140743,00.html
Tu bi trebali naci najnovije firmware za C81. Sve legalno i free![]()
Nabaso sam na ovo dok sam trazio fw za svoj EF81Skinuo sam najnoviji fw za svoj mob , ali se meni ne moze updateat jer je mob na softwareu od t-mobila.
Novi fw-ovi navodno znacajno ubrzaju mob![]()
a sto je s onom nekom funkcijom na samom mobitelu koja kao sama updaeta mob? jel to vrijedi sto?
The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.
to je s.o.a. to je kod nas nemoguće još!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma moguće je jer treba samo prijenos podataka ali ja preporučam da ni ne pokušavate jer je GPRS još uvijek malčice preskup za korištenje takve usluge.
Itekako je moguce, a kao drugo vjerojatno ne skida cijelih 18 mb vec samo par mb, jer bi to onda jako dugo trajalo.....
Ja sam probao dijagnozu i postelavanje nekih opcija, na zalost nema updatea, iako ja imam staru verziju 38, trebalo bi vjerojatno ukucati neku drugu stranicu ali ja nazalost nisam nista konkretno nasao na netu o tome...
Bookmarks