aj onda ovak, u igri, na listi servera, gore desno je opcija za prikaz igrača.
kad se izlista, odaberite našu zemlju i klik na krug ispred imena
aj onda ovak, u igri, na listi servera, gore desno je opcija za prikaz igrača.
kad se izlista, odaberite našu zemlju i klik na krug ispred imena
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
u jebote pa ti si crocharlie...ccc....baš sam te komentirao fala krc da nisi pročitao ccc.....ajde samo vjžbaj prvo solo one treninge onda na utrke...
eh šta bi dao da imam adsl...
daj veretigo izaberi stazu više!!!!!!!!!!!!!!!!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
aha..malo morgen...pa da mogu uopće imati adsl već bi ga imao.....Izvorno postao SEGA
baj da waj šta kažete da napravimo team???
ovaj carnet me zeza..neće poslati post ali ga ipak pošalje....izbrišite onaj post gore
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Napravi ako znas kako se radi. Na kojim serverima najcesce igrate?Izvorno postao Vuxs
...dečki - stvoreno...Izvorno postao Vuxs
team: CRO-TEAM
pass: mobilmedia
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja na toj stranici ne vidim link za registraciju.... jeli ta igra nanetu ili je moram imati na racunalu instaliranu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...igru moraš imati na računalu... a kak ne vidiš - https://www.trackmanianations.com negdje na sredini...Izvorno postao flOorKilla
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo digli smo cro-team sa 4998 mjesta na 3953![]()
evo i mene u timuIzvorno postao Eminem
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2680.
možemo igrati sa svojim stazama,npr. napravimo svoju ligu svatko ubaci svoju stazu,dvije i igramo....jer vidim da sam dosta ima
I ja se pridružio timu.. A inače najviše igram na serveru iz GBR, begginers.. Ali sam i tamo očajno loš, jedva ugrabim 4,5 mjesto... Ali vježbam, pomalo![]()
Bookmarks