Vrlo jednostavno. Odes u vip.centar u gradu gdje si sklopio pretplatu, kazes im da bi na postojecu pretplatnicku SIM karticu aktivirao Carnet Mobile 128/512/1GB tarifu ovisno o tvojoj zelji i potrebi. Lik ili lika (?!) ce ti pametovat da to nije moguce, ali budi uporan pa ce ti to napravit. To ce biti spremno za koristenje kroz 24 sata...
E sad, koju tarifu odabrati...meni je dovoljno 128MB uz onih 512MB koje imam na VMC HSDPA kartici. 128MB ti je u pravilu dovoljno ako povremeno surfas na mobu, kao ja. Onih 512MB koristim za posao kad nisam doma, na poslu ili na faksu i to trosim preko laptopa, pa mi zato toliko treba. Uz naravno jos ADSL flat na poslu i doma...
To cut the long story short, 128MB ce ti u pravilu biti dovoljno za surfanje putem mobitela i Opere Mini, pa cak i za download...512MB ako nemas pristup nekakvoj normalnoj broadband konekciji tamo gdje si najcesce (pretpostavljam doma)...a Giga paket ako si sretnik sa HSDPA konekcijom, ili jednostavno puno surfas uz ponesto downloada.
Cijene su ti za Carnet promociju...45.5 kn za tarifu 128, 95.5 kn za tarifu 512 i 145.5 kn za 1GB. A vise detalja mozes pronaci na www.vipnet.hr i www.carnet.hr/mobile.

Odgovori uz citat
Bookmarks