= Citat = Izvorno postao The Dragon
Sjecam se tih problema dok sam jos imao 512 mb, samo je navecer radio fastnet, a preko dana ne, jeli tako i u tebe prije bilo? Drago mi je da sada radi 24 sata.
U mene jos ne radi, ako ne proradi do 15.10. vracam na 512 mb, ovo mi se stvarno ne isplati jer mogu vise surfat u mjesecu na 512 mb + fastnet, nego na 1 gb.
Radio je preko dana ali dok se spoji nekim danima trebalo je po par puta restartat laptop (jedino sam tako uspjevao).Evo i sad se spojio iz prve ,a za ovo si u pravu,bolje je vratit se na 512 sa fastnetom , više surfanja i brže otvaranje stranica .... Aj javi šta je s tim,jer nevjerovatno je da se tako ponašaju prema korisnicima kojih baš i nemaju puno (VMCC pretplatnici).

btw nešto su mjenjali naziv pristupne točke , sad sve tarife imaju istu pristupnu točku data.vip.hr , samo je dial broj različit, ja sam još ostavio city.vip.hr jer radi bez problema .

I skype mi ne radi kvalitetno na EDGE signalu, da li imaš UMTS i kako radi skype na njemu.To bi mi bio razlog za nabavu UMTS kartice inače zbog surfanja nema potrebe , s ovim sam više nego zadovoljan. Pozdrav.