Radio je preko dana ali dok se spoji nekim danima trebalo je po par puta restartat laptop (jedino sam tako uspjevao).Evo i sad se spojio iz prveIzvorno postao The Dragon
,a za ovo si u pravu,bolje je vratit se na 512 sa fastnetom , više surfanja i brže otvaranje stranica .... Aj javi šta je s tim,jer nevjerovatno je da se tako ponašaju prema korisnicima kojih baš i nemaju puno (VMCC pretplatnici).
btw nešto su mjenjali naziv pristupne točke , sad sve tarife imaju istu pristupnu točku data.vip.hr , samo je dial broj različit, ja sam još ostavio city.vip.hr jer radi bez problema .
I skype mi ne radi kvalitetno na EDGE signalu, da li imaš UMTS i kako radi skype na njemu.To bi mi bio razlog za nabavu UMTS kartice inače zbog surfanja nema potrebe , s ovim sam više nego zadovoljan. Pozdrav.

,a za ovo si u pravu,bolje je vratit se na 512 sa fastnetom , više surfanja i brže otvaranje stranica .... Aj javi šta je s tim,jer nevjerovatno je da se tako ponašaju prema korisnicima kojih baš i nemaju puno (VMCC pretplatnici).
Odgovori uz citat
Bookmarks