Daj mi reci kako će oni znati da ja koristim Skype?Izvorno postao KaKaV NeReD
Daj mi reci kako će oni znati da ja koristim Skype?Izvorno postao KaKaV NeReD
svaki servis koristi odredjene portove. Isto kako i ja na lokalnoj mrezi znam tko koristi P2P recimo.
dobar grah daleko se čuje
Jos nisu sredili fastnet za tarifu 1 gb, dali ja sada mogu prekinuti ugovor s njima, zato sto nemogu koristiti uslugu koju bi trebao moci koristiti?
ko pronadjes u uvjetima i na ugovoru da su se obavezali da ce to na toj tarifi raditi onda mozes probat. Iako primarna zadaca fastneta nije kompresija podataka nego alat kojim se ubrzavalo surfanje u vrijeme dok je bilo samo GPRSa. Sumnjam da igdje pise da su obavezni nuditi uslugu Fastnet na bilo kojoj tarifi.
Nikome Fastnet recimo ne radi tko koristi Firefox sto bi znacilo da se oni isto mogu bacat po podu.
dobar grah daleko se čuje
Uhhh ljudi sto mi ide na zivce ovaj mobilni internet od vipa, prvo ne radi fastnet, kolicina surfanja mi ispane ista na tarifi 1 gb (na kojoj nemoze fastnet) kao na tarifi 512 mb (na kojoj moze fastnet). A jos nema tarife flat rate (tj. 5 gb kao u njemackoj, austriji, sloveniji..., ne shvacam zasto ne puste to kad postoji 25mb, 128mb, 512 mb, 1 gb a ne flat rate??? Da mi je barem raskinuti ugovor, da radi fastnet nebi imao razloga da ukinem, ali ovako necu, kad nesto pise da moze i cak mi je receno tako, a to nemoze, ispane prava prijevara, samo mi nije jasno zasto to ne srede za tarifu 1gb?????
Zadnji uredio The Dragon : 25-09-2006 u 01:26
Postovani, zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci.
Postoje sistemske poteskoce u koristenju Vip fastnet usluge, no nasi strucnjaci rade na otklanjnju poteskoca i ocekujemo skoro rjesenje......
Evo odogovora nakon sto sam prijetio raskidom ugovora... I na kraju pise molimo vas da se jos malo strpite...
Meni su non stop tvrdili da radi fastnet kad sam zvao szk, a kako vidimo do njih je i ne radi...
Vidimo koji su to profesionalci...
Moguci offtopic:
Da li je tko pokusao SIM karticu za vodafone-carnet mobile conect ubaciti u neki UMTS mobitel i preko njega ici na internet (ne wap)sa npr. opera-mini java aplikacijom?
To bi bilo nesto kao web'n'walk sto nudi t-mobile sada.
Ja imam gprs/edge VMCC sa 512 MB tarifom i isto fastnet zna zajebavat , to me užasno nervira ali čini se da su nešto poradili na tome.Danas se spaja bez problema , namjerno ga spojim,prekinem ovo-ono,restartam komp pa opet i tako , svaki put se spojio iz prve na fastnet .Kakva je situacija kod tebe??Izvorno postao The Dragon
Bookmarks