mozes i upravi vodovoda ako hoces.
VOIP nije dozvoljen zato jer Vipnet nema dozvolu da bi vrsio te usluge i normalno da nedopustaju to korisnicima.
mozes i upravi vodovoda ako hoces.
VOIP nije dozvoljen zato jer Vipnet nema dozvolu da bi vrsio te usluge i normalno da nedopustaju to korisnicima.
dobar grah daleko se čuje
To je apsurdna izjava. Ima li VIP dozvolu za FTP!? za http!? Pa ne pruža vip tu uslugu već samo medij za korištenje te usluge. Misliš da t-com ima posebnu dozvolu za tu uslugu kako bi korisnici mogli koristiti skype!?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Slažem se.Izvorno postao Billy_boy
Isto kao i što mene spriječava da stavim Skype?
Tko će mi zabraniti.
mislim da pocinjes borbu s vjetrenjacama.
Ako si potpisao da ces koristiti njihovu uslugu prema pravilima koristenja koje su oni definirali mislim da je prica gotova. Da su napisali da im nakon godine dana trebas isplatiti 40.000 kuna i darovati bubreg to bi trebao ispostovati.
Ftp i http su klasicni protokoli u prijenosu podataka. Za prijenosom glasa je prica malo drugacija. Vip je prije svega davatelj usluge mobilnog telefoniranja koje naplacuje. Nisu valjda ludi da dozvole Voip.
Probaj sagraditi kucu bez ikakve dozvole. Sumnjam da ce biti ista nestabilnija i nekvalitetnija od one koja ima sve potrebne dozvole. Samo ce biti jeftinija i drzava nece dobiti svoje za sto pise u zakonu da su obavezni dobiti.
Instalirajte si Google Talk![]()
Google talk je isto VoIP!
I t-nešto ima fiksnu telefoniju, pa ipak nije ADSL korisnicima zabranio VoIP!!! Nije pitanje brane li oni posebnu uslugu ili samo jedan protokol već imaju li na to pravo. Po mom mišljenju bi im to agencija za telekomunikacije trebala zabraniti zbog liberalizacije tržišta, a ja te megabajte plačam, pa ako ću sad prenositi prazne fileove!
I opet ti je usporedba neadekvatna. Bila bi bolja ako gradim kuću standardno je da u njoj žive ljudi, a ovo bi bilo koda moram u građevinsku upisati da ću držati kućnog ljubimca!!!
I još da napomenem, kad sam ja potpisao ugovor u uvjetima nije bilo zabrane. Ako sutra stave da im moramo dati bubreg, baš me zanima kako bi to prošlo!!!
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kada si potpisivao ugovor bilo je zabrane jer ona postoji oda kada je VMC krenuo.
Ne brini, to pravno ne bi prošlo, pa čak i da si potpisao da im moraš dati bubreg ukoliko xy - ugovor bi bio ništavIzvorno postao Billy_boy
![]()
Pisalo je u najčešće postavljanim pitanjima, ti u ugovoru potpisuješ da se slažeš s uvjetima korištenja u kojima nije pisalo. Znam jer sam to vidio u F.A.Q. i otišao provjeriti u uvjete korištenja. Tad su bili samo opći uvjeti korištenja, a u uvjetima korištenja CARnet promocije je bilo definirano samo tko je može koristiti, a ovo su poslje ubacili. Jedino ne znam je li pisalo u VMC usluzi (ne preko CARneta), ali to je pravno gledano ili druga usluga ili usluga prilagođena drugim korisnicima, pa su i uvjeti drukčiji!
Bookmarks