Ja sam koristio na N70 o radi super, 3G surf i na mobu i na kompu!
Ja sam koristio na N70 o radi super, 3G surf i na mobu i na kompu!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja tu i tamo ragovaram preko skype-a. ali s kompa na komp,neznam dal to ima kakve veze. uglavnom, moze se razgovarat,ali zvuk kasni nekad 2 sek, a nekad 10 sek. e, ali ja sam razgovaral prek gprs-a, a on je najsporiji. vjerujem da kad bi se spojio na umts, da bi radilo bez problema. a ovo za kontrolu, pa nemaju te oni kaj kontrolirat. sve je to download i upload
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
je da ali govorne komunikacije su prioritet operatera koji nudi i data protok podataka, zato je i navedeno u ugovoru.....a mogu oni i to kontrolirat bez brigeno vani je to malo osjetljivije jer u Finskoj npr za cca100e/mj imaš flat rate na UMTSu. pa tu bi se pričalo i surfalo do mile volje
Pitanje je imaju li oni pravo na to. Kad sam ja potpisivao ugovor to je pisalo samo u pitanjima i odgovorima, a ne u uvjetima korištenja. Trebalo bi tu nešto pokreniti. Oni nas možu s*ebati samo tako. Mi potpisujemo biancho ugovore na godinu dana (oni imaju pravo mijenjati uvjete korištenja usluge)!!!
Druga stvar je pitanje imaju li oni pravo ograničavanja vrste prometa. Zamislite da sad t-com zabrani FTP ili WWW!!!
P.S. Moy prošli post se odnosio na rad kartice u mobitelu, a ne skype!
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mislim da imaju pravo, ali ako ne piše u uvjetima korištenja onda bi to trebala biti druga stvar!
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Mobile CARNet korisnicima Vipnet pruža uslugu mobilnog bežičnog pristupa i prijenosa podataka do CARNetove mreže. Paketni prijenos govora preko IP protokola putem Vipnetove mreže nije dozvoljen.Izvorno postao ExCenTric
sa www.vipnet.hr
dobar grah daleko se čuje
Ja Skype full koristim, pa cemo viditi... ako nitko nije imao problema do sada valjda necu ni ja!
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Sad piše, ali kad sam ja potpisivao ugovor pisalo je samo u pitanjima i odgovorima. Oni tako imaju pravo povisiti i cijene, a mi smo na ugovoru!?
ma nikad se nije dogodilo da se cijene povise. jedino sto ti se moze dogoditi a to je da ti roknu neku suspenziju zbog koristenja VOIPa ili ako malo vise pocuclas podataka da te traze da prije vremena (prije dostave racuna) platis.
VOIP na vipu je najjednostavnije usporediti kao voznju na loz ulje.
dobar grah daleko se čuje
Istina nisu povisili, ali postoji li zakon koji nas štiti od toga ili bi bilo dobro da moderatori izbrišu moj post da ovi iz VIP-a ne bi dobili neke lude ideje :-)
Koliko Skype otprilike povuče u 1 min razgovora? Kako misliš poslati račun ranije? Oni šalju račun 15. a ako je MB-a više to dodatno zaračunaju po (po mom mišljenju) paprenoj cijeni!
P.S. Off-topic - to nije kao vožnja na ložu jer od korištenja Skype preko vipa ne strada napajanje od kompa (Boš pumpa kod auta) :-)
Bookmarks