Ja sam preko vip-a, ne preko carneta! I znaci nema mi vise nista od fasneta kad imam ovu najvecu tarifu?
Ja sam preko vip-a, ne preko carneta! I znaci nema mi vise nista od fasneta kad imam ovu najvecu tarifu?
Hmda...očito nisu prilagodili proxy sustav novom APN-u. Pitaj ekipu iz Vipa zašto ne radi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mene zanima par stvari za Mobile CARNet:
1) Radi li Skype na Mobile CARNet-u? Na VIP-ovim stranicama piše u uvjetima korištenja:
"Mobile CARNet korisnicima VIPnet pruža uslugu mobilnog bežičnog pristupa i prijenosa podataka do CARNetove mreže. Paketni prijenos govora preko IP protokola putem VIPnetove mreže nije dozvoljen."
2) Plaća li se na odabranu pretplatu dodatnih 12,5 kn za korištenje frekvencije?
3) Je li tko probao koristiti tu SIM karticu u Motoroli MPX200?
Zadnji uredio tom2y : 24-08-2006 u 06:36
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
kao sto ti i pise, zabranjeno je ali moguce je.Izvorno postao tom2y
naplacuje se2) Plaća li se na odabranu pretplatu dodatnih 12,5 kn za korištenje frekvencije?
ne znam sto bi postigao s odgovorom i da je koristio, a ako te zanima dali surfanje preko takvog SIMa radi, odgovor je radi3) Je li tko probao koristiti tu SIM karticu u Motoroli MPX200?
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 24-08-2006 u 09:37
dobar grah daleko se čuje
Hvala na odgovoru!![]()
A je li tko imao problema jer je koristio Skype? Mislim, kontroliraju li to oni uopce?
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
Ja sam koristio na N70 o radi super, 3G surf i na mobu i na kompu!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ja tu i tamo ragovaram preko skype-a. ali s kompa na komp,neznam dal to ima kakve veze. uglavnom, moze se razgovarat,ali zvuk kasni nekad 2 sek, a nekad 10 sek. e, ali ja sam razgovaral prek gprs-a, a on je najsporiji. vjerujem da kad bi se spojio na umts, da bi radilo bez problema. a ovo za kontrolu, pa nemaju te oni kaj kontrolirat. sve je to download i upload
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks