Fastnet ne radi ukoliko si na Carnetu...Meni nikad nije radio na Carnetu, samo dok sam imao čisti Vip![]()
Fastnet ne radi ukoliko si na Carnetu...Meni nikad nije radio na Carnetu, samo dok sam imao čisti Vip![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Fastnet je bio namjenjen za brze surfanje u pocetku kada je izasla GPRS VMC kartica jer je GPRS bio podosta spor. Nikada nije bio zamisljen kao usteda na prijenosu podataka tako da mozemo ocekivat da ce uskoro na smetliste povijesti.
dobar grah daleko se čuje
Da...taj softver se uopće ne održavaProxy server također.
Ja sam preko vip-a, ne preko carneta! I znaci nema mi vise nista od fasneta kad imam ovu najvecu tarifu?
Hmda...očito nisu prilagodili proxy sustav novom APN-u. Pitaj ekipu iz Vipa zašto ne radi.
Mene zanima par stvari za Mobile CARNet:
1) Radi li Skype na Mobile CARNet-u? Na VIP-ovim stranicama piše u uvjetima korištenja:
"Mobile CARNet korisnicima VIPnet pruža uslugu mobilnog bežičnog pristupa i prijenosa podataka do CARNetove mreže. Paketni prijenos govora preko IP protokola putem VIPnetove mreže nije dozvoljen."
2) Plaća li se na odabranu pretplatu dodatnih 12,5 kn za korištenje frekvencije?
3) Je li tko probao koristiti tu SIM karticu u Motoroli MPX200?
Zadnji uredio tom2y : 24-08-2006 u 06:36
Everyone can be a boss, but not every boss is a leader.
kao sto ti i pise, zabranjeno je ali moguce je.Izvorno postao tom2y
naplacuje se2) Plaća li se na odabranu pretplatu dodatnih 12,5 kn za korištenje frekvencije?
ne znam sto bi postigao s odgovorom i da je koristio, a ako te zanima dali surfanje preko takvog SIMa radi, odgovor je radi3) Je li tko probao koristiti tu SIM karticu u Motoroli MPX200?
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 24-08-2006 u 09:37
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks