Mislim da još uvijek nećemo vidjeti jeftiniji mobilni Internet od fiksnog. S druge strane, imamo Wimax koji će možda to smanjiti, ali do treće faze ne računajte na te niže cijene.
Mislim da još uvijek nećemo vidjeti jeftiniji mobilni Internet od fiksnog. S druge strane, imamo Wimax koji će možda to smanjiti, ali do treće faze ne računajte na te niže cijene.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Došla nova tarifa MobileCarnet 1GB - 149 Kn/mj ..... ajd sad nek neko veli da je to skupo, rezerviram mu mjesto u redu za crni kruh ispred mog dućana![]()
Kao što rekoh; nismo svi vječni studentiIzvorno postao tomo
(ima nas koji smo svoje odstudirali - sa uspjehom, naravno
)
Nije ovo za mene ...
Ah tarifa 1 gb sigurno je pocela vec od onoga dana kada je najavljena, jer sam bio prije 3 dana u vipu i prodavac mi je reko da je vec stigla, a od danas je promjenjeno i na vipnetu: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=3979742&idnews=346123
Ima vec par dana da sam promijenio na 1 gb i od tada mi ne radi fastnet, zasto? Jeli samo podrzava nize tarife ili...?
Fastnet ne radi ukoliko si na Carnetu...Meni nikad nije radio na Carnetu, samo dok sam imao čisti Vip![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Fastnet je bio namjenjen za brze surfanje u pocetku kada je izasla GPRS VMC kartica jer je GPRS bio podosta spor. Nikada nije bio zamisljen kao usteda na prijenosu podataka tako da mozemo ocekivat da ce uskoro na smetliste povijesti.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks