Izvorno postao KaKaV NeReD
ma sve je to ok,ali on je meni tvrdil da je gprs brzina ista ko i edge, a nije
Izvorno postao KaKaV NeReD
ma sve je to ok,ali on je meni tvrdil da je gprs brzina ista ko i edge, a nije
mogu pitat kaj koristiš? VMC ili mob?
koga pitas? ja imam vmc karticu gprs/umts.
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=21922598
kao da su te slusali
jel to dovoljno?
dobar grah daleko se čuje
izvadak...Izvorno postao KaKaV NeReD
Ulogu tehnološkog predvodnika na tržištu Vipnet je nedavno nastavio evolucijom 3G mreža i bežičnog širokopojasnog pristupa Internetu preko HSDPA tehnologije. Pritom su brzine prijenosa podataka tom mobilnom tehnologijom usporedive odnosno veće od onih koje se postižu fiksnim ADSL-om u Hrvatskoj", naglasio je Mladen Pejković, član Uprave i tehnički direktor. Najavio je i proširenje pokrivenosti HSDPA mrežom i to u Splitu (nakon Zagreba, Rijeke i Opatije) te tarifni model za mobilni prijenos podataka Mobile Broadband 1GB koji će omogućiti još lagodnije korištenje Vodafone Mobile Connect kartice i HSDPA mreže. Novi tarifni model stajat će 291 kunu mjesečno, što uključuje 1GB prometa, nakon čega je cijena prenesenog megabajta najpovoljnija na tržištu i iznosi 0,28 kunu.![]()
Svaka čast, ali skupo, 1GB kod ADSL-a košta 119 kn, ipak puno manje, a i cijena od 0,28kn/1MB je poprilična. Sve u svemu višestruko skuplje od fiksnog ADSL-a! Neisplativo !
Nije ovo za mene ...
ako si student koštat će te 145,5kn što je skroz ok.Izvorno postao tomislav10
a dobro, onda kada ti treba net u pokretu, najbolje da uzmes par km kabla, pa vuces fino od doma...evo sad ce ljeto, fino 500km kabla pa imas brzi net i na moruIzvorno postao tomislav10
iskreno sumnjam da su ti to tvrdili, al ajde.
a kome su kaj tvrdiliIzvorno postao KaKaV NeReD
?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma replayo sam na jedan post sa nokije pa sam pomjesao dva ekrana. Bilo je u vezi Homoboksa.
Recite mi da li se s tom karticom moze surfati iskljucivo u hrvatskoj ili vazi i za druge zemlje u europi?
Te, da li takav internet pristup preko vodafone mobile connect kartice radi i na drugome kontinentu?
ja sam bio u sloveniji i radilo je bez problema. znaci da radi.istina da placas onda roaming, ali sljaka. frend je bio u italiji i radilo je bez greske. isto ko i mob, kad nade neku mrezu, spoji se na nju i surfas u roamingu
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723888&idnews=354662Izvorno postao daspei
I što se dogodi kada se sim kartica iz vmc pcmcia kartice metne u mob?
Jel surfing radi normalno i broji samo podatke?
SMS?
Pozivi?
Hvala
Sorry sto podizem staru temu, ali ovo moram komentirati. Ovo je definitivno preskupo, iako povoljnije od prethodnih tarifa, ukoliko cesto putujete. Ono sto bi mene zanimalo ima li kakav popust za studose (nesto a la Carnet Mobile). I druga stvar, koliko je ovo stara novost, jer ovu stranicu nisam vidio prije mjesec dana.Izvorno postao KaKaV NeReD
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks