cijena SMS-a je 40lp, računa se posebno...
cijena SMS-a je 40lp, računa se posebno...
a onda se necu koristit s tim. ja sam mislio da je to sve uracunato u taj promet. jel tih 512 mb dosta za cisto surfanje? meni je ovaj u vip centru rekel da je brzina ove kartice 220 kbps/ 384kbps gprs/umts. malo se zahebo. jucer se ja spajam prvi put na pagu i vidim gprs 57.6. zovem info i lik mi veli da ovi u centru nisu bas informirani kak spada i da nemaju neko preveliko znanje.ali ja sam zadovoljan, glavno da imam net gdje god dodem. nadam se da ce prosirit taj umts ubrzo
Je*em im mater u pi____ iskreno - meni su rekli da se na surfanje ne trosi ni megabajt ja doso doma otiso na 10 stranica potrosilo mi se 2 megabajta... Reko mi to je kao dsl samo skidanje. P___ka mu materina... Boze sacuvaj al sta cu jedva cekam wdsl...
u cemu je problem, ne kuzim...daj malo provjeri kada surfas koliko trosis podataka. pa danasnje stranice su pune slika i multimedije, sta ti ocekujes???
a kak si ti mislil surfat, a da ne trosis mb? evo meni je lik reko da je gprs 220, a zapravo je 57.6. kaj je najbolje, pital sam valjda 10 puta dal je to sigurno 220 kbps, a on veli 100%.
edit: ispricavam se na duplom postu. nek mod izbrise. ipak dosta brzo radi kad mi je dva posta primil
Izvorno postao ExCenTric
ako imas karticu koja podrzava EDGE i ako se nalazis na podrucju gdje je ok EDGE pokrivenost onda ti je dobro rekao. Iako je 200 kbps nekakva teoretska max brzina DLa sto ovisi o broju korisnika trenutno spojenim na BTS gdje s8i i ti i naravno o kvaliteti signala.
dobar grah daleko se čuje
imam karticu gprs/umts,to je kartica koju mozes dobit kad ides prek carneta. znam da je brzina edge-a 220, ali on je meni tvrdio da je i gprs na 220 kbps.
Da...neinformirani "stručnjak"...GPRS ti je na klasičnih 80 kbps![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
buduci da je EDGE pokrivenost gotovo svugdije gdje ima i GPRSa sam mozes zakljuciti koje brzine mozes ocekivati tamo gdje je GPRS.Izvorno postao ExCenTric
ti izgleda imas problema sa shvacanjem pojma surfanje. Ko ti je mogao reci da se na surfanje ne placa promet? to je prvo,a drugo iskljuci si sve update da ti ne skidaju.Izvorno postao The Dragon
sve sto se prenosi od podataka za vrijeme kad si spojem ide ti u ukupan promet i naravno da ti se naplacuje. A to sto si pobrkao vrijeme i kolicinu to je druga prica. Koliko god da si spojen i nemas protoga podataka to ti se ne naplacuje vec samo preneseni podaci. A i dobro ti je rekao da je ko DSL jer se na DSLu takodjer surfanje naplacuje.
Bookmarks