Ma nesto je pisalo da ce cijena hspda ostat do zime ovakva kao na umts-u i edge-u pa me zanima kako ce izgledat cijene za pojedine usluge...
Ma nesto je pisalo da ce cijena hspda ostat do zime ovakva kao na umts-u i edge-u pa me zanima kako ce izgledat cijene za pojedine usluge...
mozda cijene ostalih prijenosa padnu ali na HSDPA mislim da nece.
dobar grah daleko se čuje
Ja imam umts karticu, moram jos 12 mjeseci placat, valjda ce u tome razdoblju malo past cijena, svakako cu uzet maxadsl kad mi prode ugovor...
pa ta usluga nije ni namjenjena za surfanje od doma. ADSL nemozes vuci sa sobom po gradu. To je za korisnike kojima treba net negdje gdje nemaju pristupa fiksnom netu a poslovnjacima je to dusu dalo.
A eto kao "neznam" da to nije namjereno za surfanje od kuce. Pa naravno znam nego nemam prikljucak za telefon (koji mi ne treba) pa tako nemam ni maxadsl. Jeli sada shvacas? A umts kartica mi ne treba za "vuc" po gradu... I kako je npr. u njemackoj, britaniji mobilni internet slican dsl po cijeni... A u nas..
a ćuj, čovjek ti je lijepo napisao svoje mišljenje, da ne misli da će uskoro pasti cijena, to je bilo tvoje pitanje, onda ti je u normalnom tonu rekao da je to takav paket, dakle MOBILE, a sad što su takve cijene u njemačkoj, austriji, sloveniji ili gdje već, on tu ništa ne može. dao ti je svoje mišljenje i svoj prijedlog, drugačije ti može teško pomoć, osim da probaš kontaktirat dotičnog davatelja usluge za konkretnije informacije. ja koristim mobile carnet, vip broadbend, edge modem, i koliko znam nema nikakvih nagađanja o pojeftinjenju usluge.Izvorno postao The Dragon
pa nisam ni rekao da ne znas.Izvorno postao The Dragon
shvacam, ali u ovom slucaju ne izgleda bas da ti tel. prikljucak ne trebaIzvorno postao The Dragon
isto tako sto meni kamion ne treba za vozit se po gradu nego da ns njemu drzim drva i neke druge stvari ali mi je to preskupo.Izvorno postao The Dragon
...meni je mobile carnet 512 čisto dosta i koristim ga praktički cijeli mjesec...definitivno mi se isplati platiti cca 130Kn mjesečno, ionako nemam nekih apetita za velikim downloadima....prije sam dobivao po 350Kn računa po provedenom vremenu
Bookmarks