Jeli vip misli ikako spustit cijenu internetu ili ce stalno ovako ostat, ili ce bar veca i jeftinija tarifa doci npr.1 gb prometa?
Jeli vip misli ikako spustit cijenu internetu ili ce stalno ovako ostat, ili ce bar veca i jeftinija tarifa doci npr.1 gb prometa?
a koga to pitas? nas?
nekako mi je logicnije da to pitanje postavis samom VIPu.
Moje je misljenje da nece.
dobar grah daleko se čuje
Ma nesto je pisalo da ce cijena hspda ostat do zime ovakva kao na umts-u i edge-u pa me zanima kako ce izgledat cijene za pojedine usluge...
mozda cijene ostalih prijenosa padnu ali na HSDPA mislim da nece.
Ja imam umts karticu, moram jos 12 mjeseci placat, valjda ce u tome razdoblju malo past cijena, svakako cu uzet maxadsl kad mi prode ugovor...
pa ta usluga nije ni namjenjena za surfanje od doma. ADSL nemozes vuci sa sobom po gradu. To je za korisnike kojima treba net negdje gdje nemaju pristupa fiksnom netu a poslovnjacima je to dusu dalo.
Mene zanima slijedeće. Imam Vip pretplatu na mobitel, , spojio sam se par puta preko gprs-a alije skupo,boli strašno. Zanima me postoji li naćin da se spojim preko carnet mobile ili samo vip mobile, a da mi skida lovu sa Vip-mobitel pretplatničkog računa? Ili nešt slićno, npr. da imam vip mobile 512 mb ili carnet mobile a da mi to skida s pretplatničkog mobitel računa, ili nešto slično?
Unaprijed hvala!
Kratko i jasno NEIzvorno postao prowler
moguce je. trebas potpisati pretplatu za neki tarifni model koji hoces.
Misliš da Carnet Mobile može tako...sumnjam.Izvorno postao KaKaV NeReD
Ima svoje pakete, i dobije se posebna sim kartica sa svojim data brojem.
nije li tako napisao? A ima i ljudi koji na istom SIMu imaju VIPovu pretplatu i DATA broj vezan uz Carnetnpr. da imam vip mobile 512 mb ili carnet mobile a da mi to skida s pretplatničkog mobitel računa, ili nešto slično?
Što znaći?
Moram ići u VIP i reći da mi na postojeću pretplatničku vip sim karticu, stave i pretplatu na vip mobile? ili?
S postojećom sim pretplatničkom karticom spojim se na vip mobile ili carnet mobile a oni mi tih npr. 128 mb stavljaju odnosno odbijaju od pretplatničkog računa?
A možda sam sve krivo napisao?
Molim da mi malo pobliže objasniš.
Hvala!
nista od ovog sto si naveo. Moguce je imati znaci pretplatu za razgovore i pretplatu za neki DATA tarifni model ali na istom SIMu ako to zatrazis. Jedinstvena tarifa ne postoji. Neminovno je placati dvije pretplate ako zelis obje stvari.
A vidiš, kada sam ja uzimao umts dok je bila carnet akcija i pitao ih jel bi ja mogao to uzeti na vip sim karticu koja je na pretplati oni mi rekli da ne može jer mi treba jedna druga sim kartica samo za to.
Ja reko, i šta onda...znači morati ću onda svaki put u mobu mjenjati sim karticu ako hoću preko njega na web.
Oni vele DA.
I tko je sada u pravu pitam se.
Bookmarks