Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    BlackBerry: Z30 & Q10
    Operater
    VIPnet & Tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    10.599
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Bodovi: 10.599, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao teac-tascam
    Baš "čudno" kak imaš problema sa H1.Kako će im tek raditi WiMax možeš samo zamisliti:bunny:
    nemam pronblema za H1, nego sa šugavim T-comom čiji su kablovi (jako upitno pitanje vlasništva nad istima), a za održavanje istih im plaćam cca. 75,00 kn mjesečno.

Ako si iti malo skeptičan prema usluga H1, bježi dalje, srećom uvijek imaš T-com a kod njih sve valja - e pa sretno!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SEguy
    nego sa šugavim T-comom čiji su kablovi (jako upitno pitanje vlasništva nad istima)
    Nema pitanja vlasništva nad kablovima, oni su T-HTovi. Pitanje vlasništva jedino postoji nad DTK tj. kanalima kojima idu kablovi.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

= Citat = Izvorno postao SEguy
    nemam pronblema za H1, nego sa šugavim T-comom čiji su kablovi (jako upitno pitanje vlasništva nad istima), a za održavanje istih im plaćam cca. 75,00 kn mjesečno.

Ako si iti malo skeptičan prema usluga H1, bježi dalje, srećom uvijek imaš T-com a kod njih sve valja - e pa sretno!
    Pa čuo sam izuzetno loša iskustva sa H1(nemožeš niti zamisliti kako loša).
    Čudo kak se nitko ne poziva na vlasništvo "naroda" za Elektrinu infrastrukturu.
    Očito u telekomunikacijama se vrti znatno veća lova pa svako bi prisvajao nečiju infrastrukturu(u ovom slučaju T-Com-ovu).
    Isto tako plaćaš i Hrt-u mjesečnu pristojbu koja je svaki mjesec sve veća cca 70-ak kuna(bez obzira jel gledaš hrt ili ne) pa me čudi kak nitko se na to ne osvrće.Očito takav smo narod

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa čuo sam izuzetno loša iskustva sa H1(nemožeš niti zamisliti kako loša).
    Čudo kak se nitko ne poziva na vlasništvo "naroda" za Elektrinu infrastrukturu.
    Očito u telekomunikacijama se vrti znatno veća lova pa svako bi prisvajao nečiju infrastrukturu(u ovom slučaju T-Com-ovu).
    Isto tako plaćaš i Hrt-u mjesečnu pristojbu koja je svaki mjesec sve veća cca 70-ak kuna(bez obzira jel gledaš hrt ili ne) pa me čudi kak nitko se na to ne osvrće.Očito takav smo narod
    Aj napokon podjeli s nama ta izuzetno loša iskustva jer eto ja neznam za takva.
    Jeli ti palo napamet da je HEP u državnom vlasništvu za razliku od T-HTa i da je infrastruktura HTa građena direktno sredstvima iz naših džepova na cijenama priključka i pretplate.
    Pretplata na HRT se povećaje zato jer se računa iz koeficjenta plaća koje se povećaju.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    Aj napokon podjeli s nama ta izuzetno loša iskustva jer eto ja neznam za takva.
    Jeli ti palo napamet da je HEP u državnom vlasništvu za razliku od T-HTa i da je infrastruktura HTa građena direktno sredstvima iz naših džepova na cijenama priključka i pretplate.
    Pretplata na HRT se povećaje zato jer se računa iz koeficjenta plaća koje se povećaju.
    A u čijem je vlasništvu bio HT i tko ga je prodao(mislim da i mala djeca u vrtiću već znaju odgovor na to pitanje)
    Koliko mi je poznato i infrastruktura Hep-a građena je subvencijama građana i raspitaj se koliko i danas košta cijena priključenja(kao i prije 20-ak godina).
    Što se tiče loših iskustva sa H1 i Optimom,slučajno radim na takvom radnom mjestu gdje imam uvide u strahovite pritužbe korisnika.
    Nema sa vama svrhe raspravljat o tome jel razmišljate na način nek je i gorji operater od T-Coma,bitno da nije T-Com

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A u čijem je vlasništvu bio HT i tko ga je prodao
    .
    Pa uoči riječi "bio", u tome je problem.
    Što se tiče loših iskustva sa H1 i Optimom,slučajno radim na takvom radnom mjestu gdje imam uvide u strahovite pritužbe korisnika.
    Hajde reci ih već jednom... riječ strahovito podrazumjeva da osjećaš strah, podjeli s nama i bit će ti lakše.
    Nema sa vama svrhe raspravljat o tome jel razmišljate na način nek je i gorji operater od T-Coma,bitno da nije T-Com
    Ja sam na T-Comu, meni možeš reći

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hajde reci ih već jednom... riječ strahovito podrazumjeva da osjećaš strah, podjeli s nama i bit će ti lakše:

Radi se o poslovnoj tajni ako znaš o čemu govorim

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemam pojma tko je tu lud, znam dosta ljudi koji su na optimi i H1 i jos se nitko nije tuzio na losu uslugu.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. H1 Triple play
    By Drug Mile in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 18-11-2005, 13:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove