to su i meni poslali prije 3-4 mjeseca![]()
to su i meni poslali prije 3-4 mjeseca![]()
www.oldiesclan.com
bit ce da po njihovom to " uskoro " moze trajati godinama![]()
...pa kad pogledaš da t-com još nije pokrio cijelu Hrvatsku, onda si misli kad će se ovo riješiti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imao sam nekih problema s linijom ovih dana (kao i stalno) pa sam prvo morao obavijestiti svog operatera da oni to riješe s T-com-om. Uglavnom, kako koristim H1 pričao sam malo s momkom koji me zvao da napravimo reklamaciju, a inače radi u tehničkoj službi.
Tip mi je rekao da "upravo sada" prije nego što je nazvao mene je testirao WiMax uređaj i da je to u završnoj fazi. Na to sam ga ja očajno upitao pa kada će više biti dostupno tržištu, jer su rekli da će biti od sredine ove godine, uglavnom, odgovorio mi je da misli (istina, ne ovisi o njemu, i ni on sam ne zna), ali da će biti već od 10. mj. za područje splitsko-dalmatinske županije, a možda i šire...
I'm looking forward![]()
Baš "čudno" kak imaš problema sa H1.Kako će im tek raditi WiMax možeš samo zamisliti:bunny:Izvorno postao SEguy
nemam pronblema za H1, nego sa šugavim T-comom čiji su kablovi (jako upitno pitanje vlasništva nad istima), a za održavanje istih im plaćam cca. 75,00 kn mjesečno.Izvorno postao teac-tascam
Ako si iti malo skeptičan prema usluga H1, bježi dalje, srećom uvijek imaš T-com a kod njih sve valja - e pa sretno!
Nema pitanja vlasništva nad kablovima, oni su T-HTovi. Pitanje vlasništva jedino postoji nad DTK tj. kanalima kojima idu kablovi.Izvorno postao SEguy
Pa čuo sam izuzetno loša iskustva sa H1(nemožeš niti zamisliti kako loša).Izvorno postao SEguy
Čudo kak se nitko ne poziva na vlasništvo "naroda" za Elektrinu infrastrukturu.
Očito u telekomunikacijama se vrti znatno veća lova pa svako bi prisvajao nečiju infrastrukturu(u ovom slučaju T-Com-ovu).
Isto tako plaćaš i Hrt-u mjesečnu pristojbu koja je svaki mjesec sve veća cca 70-ak kuna(bez obzira jel gledaš hrt ili ne) pa me čudi kak nitko se na to ne osvrće.Očito takav smo narod
LOLIzvorno postao Eminem
![]()
Ali kako sam vidio na H1 stranici da su otvorili Akademiju za informatiku i telekomunikaciju, hmmm to mi sve liči da imaju želju za razvijanje područja i osoblja. Btw. T-Com ne čini baš.
...al sve ostaje na tome da čekamo i čekamo jer nitko ništa konkretno ne govori...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks