Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Eminem
    ...samo ti komentiraj reputacije di ne treba... a to da je previše modova - trebalo bi ih biti i više, samo što mi sve pokrivamo pa i nije potrebno

..."zmija" bolje šuti ak nemaš nešto pametno za reć...
    slažem se sa Eminemom! stvarno je apsurdno govoriti o reputaciji cijelo vrijeme. A što se tiće normalnog članstva (to podrazumijeva obične članove, ne modere i admine), nikad nisam imao problema. Na početku jedno malo upozorenje od Inovatora kao početnik i to je to. Zašto? Zato što postam, searcham, ne petljam se u komentare, ispričavam se zbog nužnog offtopica te ga prepuštam moderatorima da ga riješe ako je nužno jer im je to na kraju i posao! Ako se neko misli da ga nešto vrijeđa ili nešto, ne treba se upuštati nužno u raspravu, nego jednostavno dotični post prijaviti moderatoru i mir. Ako dođe do toga da je nužna rasprava, onda je tu PM, a ne tematski forum.

Mislim da sam bio jasan i da sam uhvatio šire područje problema, a ne samo ovaj ovdje.

S poštovanjem.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG L80
    Operater
    VIP,TELE2
    Godina
    41
    Bodovi
    10.007
    Nivo
    23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs
    slažem se sa Eminemom! stvarno je apsurdno govoriti o reputaciji cijelo vrijeme. A što se tiće normalnog članstva (to podrazumijeva obične članove, ne modere i admine), nikad nisam imao problema. Na početku jedno malo upozorenje od Inovatora kao početnik i to je to. Zašto? Zato što postam, searcham, ne petljam se u komentare, ispričavam se zbog nužnog offtopica te ga prepuštam moderatorima da ga riješe ako je nužno jer im je to na kraju i posao! Ako se neko misli da ga nešto vrijeđa ili nešto, ne treba se upuštati nužno u raspravu, nego jednostavno dotični post prijaviti moderatoru i mir. Ako dođe do toga da je nužna rasprava, onda je tu PM, a ne tematski forum.

Mislim da sam bio jasan i da sam uhvatio šire područje problema, a ne samo ovaj ovdje.

S poštovanjem.
    Ljepo i vrlo jednostavno rečeno
    It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!

Zatvorena tema

Slične teme

1. laptop ne prepoznaje wlan router
    By marko6630 in forum Mreža
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 01-01-2006, 20:02

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove